29. Septembris 2020 /NR. 39 (1149)
Juridiskā darba tirgus
Darba devējs: ZAB "Rusanovs & Partneri"
14

Amats un tā galvenie pienākumi: Jurista palīgs / jurists / zvērināta advokāta palīgs.

Minimālais izglītības līmenis: Atbilstoši vakancei. Tas ir, 2. kursa students bakalaura studiju programmā Juridiskajā fakultātē / profesionālā maģistra grāds tiesību zinātnēs (jurista kvalifikācija).

Nepieciešamā iepriekšējā darba pieredze: Nav nepieciešama. Nereti iepriekšējā darba pieredze mēdz būt arī traucējoša, jo pretendentam var izveidoties maldīgi priekšstati par turpmāk sagaidāmo, kas galvenokārt pamatojas neadekvāti augstā pašnovērtējumā.

ABONĒ 2024.GADAM!
Trīs iespējas Tavai izvēlei: mazais, vidējais un lielais abonements!
14 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Jurčiks
19. Oktobris 2020 / 14:00
1
ATBILDĒT
Nesaprotu, par ko daži tā sašutuši. :)

Ļoti atklāts, informācijas bagāts, pārdomas raisošs sludinājums mūsdienu apstākļos, kad katrs potrnciālais darbinieks internetā vai klātienē var iziet dažādu līmeņu kursus par tēmu "Kā apčakarēt darba devēju jau pirmajā darba intervijā" (būtība bieži vien ir ietērpta citos vārdos, bet ideja tā pati).

Novēlu atrast Rusanova kungam tikpat atklātus un godīgus darbiniekus, kāds ir viņš pats, ko arī apliecina šis sludinājums...
Seskis
7. Oktobris 2020 / 14:54
0
ATBILDĒT
Teicami sagatavots darba sludinājums! Šodienas apstākļos ļoti pietrūkst darbinieku - ideālistu, kuri izprot, ka ceļā uz meistarību kaut kas ir jāziedo - citreiz finansiālā labklājība, citreiz privātā dzīve vai veselība. Kur ir mūslaiku Lāčplēši, Atraitnes dēli, Prometeji, Pāveli Korčagini, kas nebaidās pilnības un sabiedrības uzplaukuma labā ziedot savas zināšanas, veselību un dzīvību? Kādu pienesumu sabiedrībai var dot jurists, kas ieslīdzis savā komforta zonā un saspraudis lielas karotes aiz mākoņa malas, gluži kā Kārļa Skalbes stāstā par ziemeļmeitu lūkošanos? Nākotne pieder juristiem, kuri nebaidās pamest komforta zonu un kuri degošām sirdīm strādā, nedomādami par atalgojumu un darbā pavadīto laiku. Cīņa par tiesiskumu nav savietojuma ar mietpilsoniskām tieksmēm pēc naudas, ērtībām, atzinības, slavas un varas, jādomā, kā dot vairāk sabiedrībai nekā saņemt no sabiedrības.
Max Headroom
29. Septembris 2020 / 17:45
0
ATBILDĒT
Reizēm mēdzam piemirst, ka darba intervijas ir paredzētas ne tikai, lai novērtētu darbinieka piemērotību darba devējam, bet arī otrādi. Šeit potenciālais darba devējs ir "nācis pretī" darba meklētājiem un pats pēc savas iniciatīvas atklājis biroja iekšējo kultūru un dominējošo pasaules redzējumu kā tādu. Varbūt tā ievirzes jau bija nojaušamas no divu biroja darbinieku pro-konservatīvo eseju sērijas satura, varbūt nebija - nav svarīgi. Novērtēsim labāk to, ka šāda iespēja tika pavērta ne tikai tiem, kas sadūšojušies pieteikties darbā (vai pat jau sākuši strādāt), bet visiem interesentiem.
RĀDĪT VĒL KOMENTĀRUS / 11
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties