3. Oktobris 2014 10:31
Jaunumi
Tiesa piespriež reālu brīvības atņemšanu trīs personām, no kurām viena ir bijusī tiesneša un advokāta palīgs
2

1.oktobrī Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas tiesa pasludināja saīsināto spriedumu krimināllietā, kurā par psihotropo vielu neatļautu iegādāšanos, glabāšanu, pārvadāšanu un realizāciju lielā apmērā, organizētā grupā, apsūdzētas trīs personas, no kurām viena iepriekš ir strādājusi par tiesneša palīgu un advokāta palīgu, vēl viens no apsūdzētajiem noziedzīgo nodarījumu izdarīja, atrodoties ieslodzījuma vietā, t.i., izciešot brīvības atņemšanas sodu, kā arī viens apsūdzētais, būdams pirms termiņa atbrīvots, noziegumu izdarīja neizciestā soda laikā par slepkavības izdarīšanu.

Tiesa nosprieda, ka visi apsūdzētie ir atzīstami par vainīgiem pēc Krimināllikuma 253.1panta trešās daļas un visi sodāmi ar reālu brīvības atņemšanu.

Pilns tiesas spriedums būs pieejams 2014.gada 15.oktobrī.

Krimināllietu tiesai nodeva un apsūdzību tiesā uzturēja Organizētās noziedzības un citu nozaru specializētā prokuratūra.

 
 
2 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Seskis
3. Oktobris 2014 / 11:02
0
ATBILDĒT
Tas tiesneša palīgs droši vien raudādams rakstīja pats sev sprieduma projektu! Un kā advokāta palīgs aizstāvēja sevi. Tā kā tiesās manāms darbinieku trūkums, iespējams, vienlaikus tika pielikts par sekretāru tiesas sēdē.
Baraks Osama
3. Oktobris 2014 / 10:50
0
ATBILDĒT
Tiesas sēžu saraksti ir publiski, tiesas sēdes - publiskas, bet pēc sēžu noslēguma iestājas melnais caurums attiecībā uz iesaistīto personu identitātēm, kas tiek dzēstas gan no tiesas sēžu sarakstiem, gan nolēmumiem, gan preses relīzēm. Ar prātu Latvijas datu aizsardzības un privātuma standartus nesaprast.
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties