18. Februāris 2015 15:33
Jaunumi
Ģenerālprokurora padome ģenerālprokurora amatam atkārtoti iesaka Ēriku Kalnmeieru
Ģenerālprokurora padome ģenerālprokurora amatam atkārtoti virza Ēriku Kalnmeieru.
Foto: Boriss Koļesņikovs

18.februārī Ģenerālprokuratūras telpās notika gadskārtējā virsprokuroru sanāksme par prokuratūras darba rezultātiem 2014.gadā.

Gada sanāksmē piedalījās un uzrunu teica Valsts prezidents Andris Bērziņš, Ministru prezidente Laimdota Straujuma, kā arī uzaicināto viesu un tiesībsargājošo institūciju vadītāji.

Sanāksmes pirmajā daļā ģenerālprokurors Ēriks Kalnmeiers sniedza pārskatu par prokuratūras darbu 2014.gadā, noziedzības stāvokli un tendencēm valstī, kā arī par prokuratūras darbības prioritātēm un uzdevumiem 2015.gadā.

Savukārt sanāksmes otrajā daļā ziņojumus sniedza Latvijas Republikas pārstāvis Eirojustā Gunārs Bundzis, Noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas novēršanas dienesta priekšnieks Viesturs Burkāns un prokuratūras administratīvais direktors.

Šodien arī notika Ģenerālprokurora padomes sēde lēmuma pieņemšanai par ierosinājuma izteikšanu Augstākās tiesas priekšsēdētājam par ģenerālprokurora amata kandidātu.

Ģenerālprokurora padome pieņēma lēmumu izteikt ierosinājumu Augstākās tiesas priekšsēdētājam kā ģenerālprokurora amata kandidātu virzīt līdzšinējo ģenerālprokuroru Ēriku Kalnmeieru.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties