8. Aprīlis 2015 08:56
Jaunumi
Iekšlietu ministrs pateicas Valsts policijas izmeklētāju komandai par darbu Zolitūdes traģēdijas izmeklēšanā
1

Otrdien, 7.aprīlī, Valsts policija ir pabeigusi vienu no galvenajām Zolitūdes traģēdijas izmeklēšanas lietām, kas vienlaikus ir bijusi viena no sarežģītākajām un apjomīgākajām Valsts policijas pastāvēšanās vēsturē.

Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis: „Šodien es vēlos pateikt vislielāko paldies katram izmeklētājam, kurš 47 izmeklētāju komandā nesavtīgi un pašaizliedzīgi strādāja, lai Zolitūdes traģēdijas izmeklēšanas lietas varētu nodot prokuratūrai kriminālvajāšanas uzsākšanai un vainīgo saukšanai pie atbildības. Šis ceļš bija grūts un izaicinājumu pilns, jo zināšanas un pieredze, kādas bija nepieciešamas šādu lietu izmeklēšanā, Valsts policijas izmeklētājiem bija jāapgūst no jauna. Taču izmeklētāju komanda šo darbu ir paveikusi godam, strādājot garas stundas, izzinot būvniecības specifiku, konsultējoties ar ekspertiem un izvirzot šī darba rezultāta sasniegšanu kā prioritāti. Šis darbs nebūtu iedomājams arī bez valdības atbalsta, kas nodrošināja visus nepieciešamos resursus sekmīgai Zolitūdes traģēdijas izmeklēšanai.”

 
 
1 KOMENTĀRS
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Andron Mc
13. Aprīlis 2015 / 16:20
0
ATBILDĒT
IDEĀLI! Ne1 nav vainīgs, viss kārtībā. Tie 50 cilvēki nomira kontrolēti un pareizi, pēc visiem paredzētajiem miršanas normatīviem.
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties