26. Augusts 2015 09:46
Jaunumi
INTA ziņojumā pārskats par Latvijas prezidentūras ES Padomē laikā panākto vienošanos par ES preču zīmju sistēmas reformu

Starptautiskās Preču zīmju asociācijas ceturkšņa ziņojumā “INTA Global Report” sniegts pārskats par Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē laikā panākto politisko vienošanos par Eiropas Savienības preču zīmju sistēmas reformu.

Starptautiskās Preču zīmju asociācijas (INTA) ir nevalstiska organizācija, kura apvieno preču zīmju īpašniekus un ar šo jomu saistītus profesionāļus. Tās biedri pārstāv vairāk nekā 6500 organizācijas no 190 pasaules valstīm. Asociācijas mērķis ir atbalstīt preču zīmju un ar tām saistīto intelektuālā īpašuma objektu attīstību, lai nodrošinātu patērētāju aizsardzību un godīgu komercdarbību.

 2015.gada 2.-6.maijā Sandjēgo, ASV, norisinājās INTA 137. ikgadējā sanāksme. Sanāksmi apmeklēja gandrīz 10 000 dalībnieku no vairāk nekā 140 pasaules valstīm. Iekšējā tirgus saskaņošanas biroja (preču zīmes un dizainparaugi) (OHIM) delegācijas sastāvā pasākumu apmeklēja Latvijas Republikas Patentu valdes direktors S.Laganovskis un sniedza pārskatu par Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomes laikā panākto politisko vienošanos par Eiropas Savienības preču zīmju sistēmas reformu. S.Laganovska ziņojumā tika aplūkots process, kā tiek nodrošināta Eiropas Savienības preču zīmju sistēmas attīstība, kā arī panāktās vienošanās saturs un provizoriskais kalendārs grozījumu ieviešanai.

Starptautiskās Preču zīmju asociācijas ceturkšņa ziņojums “INTA Global Report

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties