12. Aprīlis 2016 09:25
Jaunumi
Notiks seminārs “Komunikācija un attiecības ar masu medijiem Krievijā: platforma debatēm vai hibrīdkarš?”

21. aprīlī Rīgas Juridiskā augstskola (RJA) sadarbībā ar Dānijas Karalistes vēstniecību un Dānijas Kultūras institūtu organizē semināru “Komunikācija un attiecības ar masu medijiem Krievijā: platforma debatēm vai hibrīdkarš?”

Semināru atklās Dānijas ārlietu ministrs Kristians Jensens (Kristian Jensen) un RJA rektors Džordžs Ulrihs (George Ulrich). Krievijas Federācijas valdība īpaši pēc Ukrainas konflikta ir izmantojusi dažādas platformas ar mērķi radīt apjukumu sabiedrībā un jaunas robežlīnijas, kā arī kopumā  vājināt kamiņvalstis un Rietumvalstis. Tajā pat laikā ir radušies arī jauni masu mediji un organizācijas ar mērķi piedāvāt alternatīvu informāciju no citiem avotiem. Seminārā būs divas paneļdiskusijas, proti, “Kā atklāt Krievijas dezinformācijas stratēģiju un uzbrukumus?”, kā arī “Kā stiprināt Krievijas neatkarīgos masu medijus?”

Seminārā piedalīsies tādi eksperti kā Eiropas Komisijas galvenais padomnieks jautājumos par pilsonisko sabiedrību un masu medijiem Andris Ķesteris, NATO Stratēģiskās komunikācijas izcilības centra direktors Jānis Sārts, Eiropas Savienības “East StratCom Task Force” pārstāvis Jons Kists (Jon Kyst), Dānijas Karalistes aizsardzības koledžas pētnieks Tomass Nisens (Thomas Nissen), Austrumeiropas politikas pētījumu centra direktors Andis Kudors, izdevuma “Medusa” galvenais redaktors Ivans Kolpakovs (Ivan Kolpakov), Latvijas Televīzijas žurnāliste Olga Proskurova u.c.

Seminārs notiks RJA telpās 21. aprīlī plkst. 14.00–16.00.

Lai piedalītos seminārā, lūgums pieteikties, sūtot e-pastu: laura.majevska@rgsl.edu.lv.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties