5. Decembris 2019 19:00
Jaunumi
Piesakies “Jurista Vārdam” par jauno administratīvās atbildības kārtību!

Speciālais administratīvās atbildības institūta reformai veltītais "Jurista Vārds" pie lasītājiem dosies 17. decembrī. To saņems visi žurnāla 2019. gada abonenti. Interesentus, tajā skaitā abonentus, kas vēlas iegādāties papildeksemplārus, aicinām līdz 10. decembrim pieteikties tematiskajam laidienam!

Paredzams, ka Administratīvās atbildības likums un citi normatīvie akti, kas noteiks jauno administratīvās atbildības kārtību, stāsies spēkā 2020. gada 1. jūlijā.

17. decembrī iznāks tematiskais “Jurista Vārds”, kas būs pirmais plašākais jaunā regulējuma skaidrojums: par administratīvās atbildības pamatprincipiem, konkrētu nozaru sodu politiku, likumu praktisko piemērošanu utt. Rakstu autori – likumu izstrādātāji, tiesību zinātnieki un nozaru praktiķi.

“Mūsu iecere ir sagatavot pirmo "rokasgrāmatu" Administratīvās atbildības likuma piemērotājiem, tajā apkopojot likuma autoru un pēc iespējas dažādu tiesību nozaru ekspertu skaidrojumus. Plānotais autoru un tēmu loks ļauj domāt, ka tematiskais žurnāls noderēs gan tiem juristiem, kas šobrīd raksta normatīvo aktu projektus, ar kuru palīdzību tiks iedzīvināta ilgi gaidītā administratīvās atbildības reforma, gan tiem praktiķiem, kam nāksies jauno likumu normas piemērot valsts un pašvaldību līmenī,” tematisko laidienu piesaka žurnāla “Jurista Vārds” galvenā redaktore Dina Gailīte.

  • Šo "Jurista Vārda" laidienu saņems visi 2019. gada abonenti.
  • To varēs iegādāties arī mazumtirdzniecībā.
  • Būs iespēja iegādātos eksemplārus saņemt arī ar piegādi.
  • Visi interesenti, kas vēlas būt droši par iespēju šo tematisko žurnālu nopirkt, ir aicināti līdz 10. decembrim (ieskaitot) aizpildīt pieteikuma anketu.
  • Ar interesentiem sazināsimies e-pastā!

"Jurista Vārda" 2020. gada abonentiem tiks piedāvāta speciāla cena – 7 eiro, citiem – 12 eiro.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties