3. Oktobris 2022 14:00
Grāmatas
Latvijas Republikas Senāta spriedumi un lēmumi 2021

Visplašākais judikatūras klāsts tiek publicēts Augstākās tiesas tīmekļvietnē Judikatūras nolēmumu arhīvā. Taču vēl viens veids, kā tiek nodrošināta iespēja iepazīties ar iepriekšējā gada judikatūru, ir nolēmumu gadagrāmatas. Tajās tiek iekļauti nolēmumi, kuros ir risināti sevišķi nozīmīgi tiesību jautājumi, lai interesentiem pēc iespējas pārskatāmāk būtu iespēja iegūt informāciju par konkrētajā gadā risināto tiesību jautājumu aktualitātēm un tendencēm.

Šajā Senāta 2021. gada nolēmumu krājumā ir publicēti nevis pilni nolēmumi, bet būtiskāko nolēmumu kopsavilkumi, kas ļauj pārskatīt īsi aprakstītus lietas faktiskos apstākļus un iepazīties ar Senāta atziņām. Kopsavilkumi sakārtoti pa departamentiem, sagrupēti pēc lietu kategorijām. Nolēmuma kopsavilkumam ir pievienots virsraksts un norādīti atslēgvārdi, izceltas Senāta atziņas.

Grāmatu “Latvijas Republikas Senāta spriedumi un lēmumi 2021” sagatavoja Senāta departamentu priekšsēdētāji Veronika Krūmiņa, Normunds Salenieks, Anita Poļakova un Judikatūras un zinātniski analītiskās nodaļas konsultantes Annija Lazdiņa, Zinaida Indrūna un Kristīne Ivulāne. Redaktores Anita Zikmane un Liena Henke. Grāmatas izdevējs ir Augstākā tiesa.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties