2. Februāris 2021 12:01
Grāmatas
Tieslietu ministrijas juristi Latvijas simtgadei: tiesībpolitikas aktuālie jautājumi

Tieslietu ministrijas tiesību politikas sektora juristu sagatavoto grāmatu “Tieslietu ministrijas juristi Latvijas simtgadei. Tiesībpolitikas aktuālie jautājumi” Tieslietu ministrijas valsts sekretāra vietniece Laila Medina izdevuma priekšvārdā nodēvējusi par ministrijas juristu dāvanu Latvijai.

SKATĪT GRĀMATU [PDF]

Grāmatas saturs ir visai plašs. Tas aptver visdažādākās jomas: valststiesības, civiltiesības, krimināltiesības, kā arī sniedz ieskatu tieslietu nākotnē Latvijā. 

Grāmatā apkopoti Tieslietu ministrijas juristu raksti par aktuālām tiesību tēmām. Tajā atrodami pētījumi par politisko partiju darbības ierobežošanu, intelektuālā īpašuma tiesībām, lietu izskatīšanas efektivitāti tiesu procesos, noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizēšanu, terorismu, apbūves tiesībām un daudziem citiem tiesību jautājumiem.

Interesanti raksti atrodami nodaļā par Latvijas tiesību nākotni. Tie skar robotikas un mākslīgā intelekta ietekmi uz nākotnes tiesībpolitiku, e-pakalpojumus un to regulējuma attīstību nākotnē.

Tā kā grāmatas tematika ir ļoti daudzveidīga, tad jebkuram tās lasītājam vienas grāmatas ietvaros būs iespējams gūt plašāku ieskatu aktuālajos tieslietu jautājumos.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties