18. Maijs 2023 12:00
Prakses materiāli
Tieslietu padomes pārskats par 2022. gada darbības rezultātiem

Ar 2023. gadu tiek aizsākta ikgadēja Tieslietu padomes darba pārskatu publicēšanas tradīcija, lai sniegtu Latvijas sabiedrībai ieskatu Tieslietu padomes darba aktualitātēs, kā arī nodrošinātu plašāku informāciju par tiesu sistēmas attīstības un politikas plānošanas jautājumiem.

Tieslietu padomes pārskatā ietverta gan vispārīga informācija par Tieslietu padomes sastāvu, funkcijām un pieņemtajiem lēmumiem, gan arī plašāka informācija par tiesnešu pašpārvaldes institūciju darbību un Tieslietu padomes izveidoto komisiju un darba grupu paveikto. Pārskatā lasāmas arī Tieslietu padomes komunikācijas un starptautiskās sadarbības projektu aktualitātes.

Tieslietu padomes 2022. gada nozīmīgākās aktualitātes ir Rīgas tiesu apvienošana kā būtiskākā tiesu sistēmas strukturālā reforma, Tieslietu akadēmijas izveide, kas ir viens no svarīgākajiem attīstības projektiem pārskata gadā un arī turpmākajos gados, kā arī ziņas par Tieslietu padomes lēmumiem, kas attiecas uz Latvijas tiesu sistēmas attīstību 2022. gadā.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties