22. Februāris 2021 15:00
Grāmatas
Juridiskās koledžas zinātniskie raksti. 2016

Šajā krājumā publicēti 9 akadēmiskā personāla, kā arī 13 studentu un absolventu raksti. Tie veltīti ne tikai tiesībām, bet arī personāla vadības, finanšu un grāmatvedības, nekustamo īpašumu pārvaldīšanas, datorzinību u. c. jautājumiem. 

SKATĪT GRĀMATU [PDF]

Juridiskā koledža savas darbības 16. gadā turpināja tās tradīcijas, kas palīdz uzlabot studiju kvalitāti, ceļ mācībspēku profesionalitāti, ļauj arī studentiem ievingrināties pētniecībā. Visu to nodrošina zinātniski pētnieciskās aktivitātes, kurās nepārtraukti iesaistīti docētāji un regulāri piedalās arī studenti.

Pētnieciskā darba rezultāti tiek publiskoti un apspriesti zinātniskajās konferencēs koledžā, kā arī regulāri rīkotajās starptautiskajās konferencēs. Šo konferenču ziņojumi un diskusijas tajās piesaista daudz interesentu, bet materiāli nereti noder lekcijās un palīdz studentiem, gatavojoties eksāmeniem vai kvalifikācijas darbu izstrādes procesā.

Vairāki studenti savus rakstus ir sagatavojuši publicēšanai pēc valsts eksāmenu un kvalifikācijas darbu aizstāvēšanas komisiju ieteikuma, ņemot vērā aizstāvēto darbu augsto kvalitāti. Krājuma materiāli varētu būt noderīgi tālākajā studiju procesā koledžā, kā arī tie būs pieejami citu augstskolu studentiem un interesentiem visā Latvijā.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties