1. Marts 2021 16:00
Grāmatas
Juridiskās koledžas zinātniskie raksti. 2018

Šajā krājumā iekļauti 10 akadēmiskā personāla, kā arī 14 studentu un absolventu raksti. Tie veltīti ne tikai tiesībām, bet arī personāla vadības, finanšu un grāmatvedības, nekustamo īpašumu pārvaldīšanas, datorzinību u. c. jautājumiem.

SKATĪT GRĀMATU [PDF]

Juridiskās koledžas docētāji un studenti, sagaidot Latvijas simtgadi un savas koledžas pilngadību, piedāvāja lasītājiem savu pētījumu rezultātus zinātnisku rakstu veidā. Šajā krājumā iekļauti 10 akadēmiskā personāla, kā arī 14 studentu un absolventu raksti. Tie veltīti ne tikai tiesībām, bet arī personāla vadības, finanšu un grāmatvedības, nekustamo īpašumu pārvaldīšanas, datorzinību u. c. jautājumiem. Vairāki studenti savus rakstus ir sagatavojuši publicēšanai pēc valsts eksāmenu un kvalifikācijas darbu aizstāvēšanas komisiju ieteikuma, ņemot vērā aizstāvēto darbu augsto kvalitāti.

Publicēšanai iesniegtos rakstus vērtējusi starptautiska ekspertu un speciālistu redkolēģija, kurā pārstāvēti Juridiskās koledžas sadarbības partneri no ASV, Kanādas un Lietuvas.

Krājuma raksti varētu būt noderīgi tālākajā studiju procesā koledžā, kā arī citu augstskolu studentiem un interesentiem visā Latvijā.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties