2. Decembris 2013 13:55
Jaunumi
Apvienojas trīs advokātu biroji Baltijas valstīs
Mg.iur.
Sandis Bērtaitis
Zvērināts advokāts 

Advokātu birojs "ADVERSUS" Latvijā, advokātu birojs "NORDEUS" Igaunijā un advokāti no advokātu birojs "Pavlov & Mamontovas" Lietuvā ir apvienojušies un pieņēmuši visās trijās valstīs kopīgu nosaukumu "FORT".

"ADVERSUS īsā laikā ar dinamisku darbību ir uzrādījis teicamus rezultātus, kas liecina par nepieciešamību juridiskās palīdzības nozarē strādāt ar jaunu pieeju," uzskata FORT Rīgas biroja partneris Jānis Līkops. "Esam gatavi operatīvi mainīties līdzi klientu vajadzībām un tirgus apstākļiem," viņš piebilst.

Visi nupat kā apvienojušies advokātu biroji dibināti laika posmā no 2010. līdz 2011. gadam.

"Mēs esam ārkārtīgi apmierināti, ka esam atraduši profesionālus sadarbības partnerus ar ļoti līdzīgiem principiem. Apvienošanās ir nākamais loģiskais solis. Visiem birojiem ir vienāda attieksme pret klientu apkalpošanu un profesionālās vērtības. Tas ļauj sniegt klientiem efektīvus pakalpojumus," komentē Rīgas biroja partneris Sandis Bērtaitis.

"Ilgtermiņa sadarbība starp triju biroju advokātu komandām ir pierādījusi, ka mums ir daudz kopīgu principu un vērtību," saka Tallinas biroja partneris Kuldar-Jaan Torokoff. "Visi trīs biroji sniedz profesionālus augstākās kvalitātes juridiskos pakalpojumus, vienlaikus esot pretimnākošāki un saprotamāki klientiem salīdzinājumā ar lielajiem advokātu birojiem."

"Visi FORT biroji ir īpaši spēcīgi nekustamā īpašuma un būvniecības, uzņēmumu apvienošanās un iegādes, komercdarbības un komerctiesību, finanšu tiesību un strīdu risināšanas prakses jomās," norāda Viļņas biroja partneris Andrius Mamontovas.

Advokātu biroja FORT partneriem ir vairāk nekā 10 gadu darba pieredze, kas gūta, iepriekš strādājot Baltijas valstu lielākajos advokātu birojos. Apvienotā advokātu biroja FORT klientu vidū ir Latvijas Atjaunojamās enerģijas federācija, Ecolines, Capital Mill, EuroEnergy Biogas, Autotransporta direkcija, Larix Property, Nordea, Latvijas Sarkanais Krusts, OMA Ehitaja, Rotermann u.c.

FORT ir biroji Rīgā, Tallinā, un Viļņā, bet FORT stratēģiskais partneris Baltkrievijā ir advokātu birojs "Sysouev, Bondar, Khrapoutski".

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties