22. Janvāris 2014 11:59
Jaunumi
Jaunā tieslietu ministre - Baiba Broka
Tieslietu ministra Jāņa Bordāna pēctece - Baiba Broka
Ieva Čīka, Leta

Saeima trešdien, 22.janvārī, ārkārtas sēdē izteica uzticību Laimdotas Straujumas izveidotajam Ministru kabinetam. Tādējādi ir oficiāli zināms, ka nākamā tieslietu ministre patiesi būs Baiba Broka.

L.Straujumas vadītajā valdībā aizsardzības ministra amatā strādās Raimonds Vējonis, ārlietu ministra amatu arī turpmāk ieņems Edgars Rinkēvičs, ekonomikas ministrs būs Vjačeslavs Dombrovskis, finanšu ministra amatā darbu turpinās Andris Vilks, bet iekšlietu ministra amatā - Rihards Kozlovskis.

Izglītības un zinātnes ministre būs Ina Druviete, kultūras ministre arī turpmāk būs Dace Melbārde, bet labklājības ministra amatu ieņems Uldis Augulis.

Satiksmes ministriju tāpat kā līdz šim vadīs Anrijs Matīss, tieslietu ministra amatu ieņems Baiba Broka, bet veselības ministra amatā darbu turpinās Ingrīda Circene. Einārs Cilinskis turpmāk būs vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs, bet Jānis Dūklavs – zemkopības ministrs.

Jāpiebilst, ka līdzšinējais Ministru prezidents Valdis Dombrovskis 2013.gada 27.novembrī paziņoja par atkāpšanos no valdības vadītāja amata, uzņemoties atbildību par Zolitūdes traģēdiju.
 

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties