30. Janvāris 2014 10:07
Jaunumi
Sākusies Latvijas Universitātes 72. zinātniskā konference

Latvijas Universitātē (LU) no 23.janvāra līdz marta sākumam norisināsies ikgadējā zinātniskā konference, kas aptver ļoti dažādas zinātnes nozares. Universitātes zinātnieki, docētāji, studenti un viesi konferences ietvaros nolasīs vairāk nekā 2000 referātu, tostarp juridiskās zinātnes laukā.

LU 72. zinātniskās konferences darbs ir organizēts sešās plenārsēdēs un 123 sekciju sēdēs. Notiks arī 13 izstādes. LU zinātnieki, docētāji un viesi nolasīs 1577 referātus dabas zinātnēs, 825 sociālajās zinātnēs, 512 humanitārajās zinātnēs.

Konferences programmā (plašāk skat. šeit) gan ir iespējamas izmaiņas un papildinājumi, tāpēc interesenti tiek aicināti sekot līdzi aktuālajai informācijai, tomēr attiecībā uz juridisko zinātni pagaidām ir plānota šāda kārtība.

Jāpiebilst, ka ikgadējā Latvijas Universitātes zinātniskā konference tiek rīkota ar mērķi nodrošināt pētījumu rezultātu, ideju un domu apmaiņu zinātnieku, docētāju, studentu un viesu starpā, kas ir viena no neatņemamām zinātniskās darbības sastāvdaļām. Latvijas Universitātes zinātniskās konferences notiek kopš 1945.gada.

Ikviens interesents aicināts piedalīties konferences pasākumos!

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties