7. Februāris 2014 14:44
Jaunumi
Advokāts Aldis Alliks kļuvis par „FraudNet” ekskluzīvu pārstāvi Latvijā
Aldis Alliks Latvijas Zvērinātu advokātu kolēģijā darbojas kopš 1994.gada.
Edijs Pālens, Leta

Zvērināts advokāts Aldis Alliks kļuvis par Starptautiskās tirdzniecības palātas (International Chamber of Commerce) veidotā krāpšanas un citu finanšu un ekonomisko noziegumu apkarošanas un to seku novēršanas dienesta „FraudNet” ekskluzīvu pārstāvi Latvijā.

A.Alliks Latvijas Zvērinātu advokātu kolēģijā darbojas kopš 1994.gada. Vienlaikus viņš ir arī Latvijas Krimināllietu advokātu biedrības valdes loceklis, Eiropas Krimināltiesību advokātu asociācijas biedrs un starptautiskās organizācijas "Fair Trials International" Tiesību ekspertu konsultatīvās grupas loceklis.

Pēc A. Allika „Jurista Vārdam” sniegtās informācijas tagad viņš ir kļuvis arī par Starptautiskās tirdzniecības palātas veidotā krāpšanas un citu finanšu un ekonomisko noziegumu apkarošanas un to seku novēršanas dienesta „FraudNet” ekskluzīvu pārstāvi Latvijā.

Kā norādīja A. Alliks, „FraudNet” ir viens no Starptautiskās tirdzniecības palātas Saimniecisko noziegumu dienestiem (Commercial Crime Services) un sniedz kompleksu šo noziegumu apkarošanas un to seku novēršanas palīdzību ne tikai minētās palātas biedriem, bet arī citām personām - gan juridiskām, gan fiziskām. „FraudNet” šādās krimināllietās specializējušos advokātu tīkls (67 biedri 60 juridiskcijās) ļauj ātri un efektīgi darboties vairākās valstīs vienlaicīgi.

Kā izriet no A. Allika sniegtās informācijas, „FraudNet” biedri darbojas tikai cietušo interesēs un labā, tādēļ, kā norāda advokāts, „ šī „FraudNet” biedriem loģiski un pamatoti izvirzītā prasība nozīmē attiecīgas izmaiņas arī manā turpmākajā advokāta praksē krimināllietās”.
 

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties