18. Februāris 2014 17:08
Jaunumi
Gunārs Kusiņš saņem Saeimas Prezidija atzinības rakstu

Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa otrdien, 18.februārī, pasniedza Saeimas Prezidija atzinības rakstu Saeimas Juridiskā biroja vadītājam Gunāram Kusiņam par atbildīgo, nesavtīgo un profesionālo darbu, sniedzot nosvērtus, kompetentus un principiālus padomus tautas priekšstāvjiem vairāk nekā divdesmit gadu garumā.

Prezidija atzinības raksts G.Kusiņam pasniegts arī par personīgo attieksmi un ieguldījumu Latvijas Republikas likumdevēja varas stiprināšanā un tās prestiža vairošanā.

„Mēs lepojamies par savu ilggadēju kolēģi, vienmēr zinošu padomdevēju un draugu saukt cilvēku, kura zināšanām un pieredzei bijusi neatsverama nozīme Latvijas Republikas neatkarības un valstiskuma atjaunošanā, kurš ar savu bagātīgo akadēmisko pieredzi guvis tiesību zinātņu nozares ekspertu atzinību un savā profesionālajā darbībā iemantojis gan valsts amatpersonu, gan visas sabiedrības cieņu un uzticību,” uzsvēra S.Āboltiņa.

G.Kusiņš Latvijas parlamentā strādā kopš 1990.gada un Saeimas Juridisko biroju vada kopš 1993.gada. Saeima G.Kusiņu šī gada 6.februārī apstiprināja Satversmes tiesas tiesneša amatā. Saskaņā ar Saeimas Prezidija lēmumu darba tiesiskās attiecības ar G.Kusiņu tiek izbeigtas 2014.gada 18.februārī.
 

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties