8. Aprīlis 2014 12:35
Jaunumi
KNAB aicina darbā dažādu nozaru speciālistus

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) izsludina atklātu konkursu uz vairākiem vakantajiem amatiem. KNAB aicina darbā Juridiskās un personālvadības nodaļas galveno speciālistu (juristu), galveno speciālistu (starptautisko attiecību jautājumos) un trīs izmeklētājus.

Juridiskās un personālvadības nodaļas galvenajam speciālistam (juristam) amata pienākumi saistīti ar administratīvo aktu projektu sagatavošanu, biroja darbinieku sagatavoto dokumentu izvērtēšanu un skaidrojumu sagatavošanu par normatīvo aktu piemērošanu.

Amata pretendentiem nepieciešamie dokumenti jāiesniedz līdz 2014.gada 14.aprīlim.

KNAB sadarbības organizēšana ar starptautiskajām organizācijām un ārvalstu institūcijām, ārvalstu un starptautisko institūciju finanšu palīdzības projektu sagatavošana un koordinēšana ir galvenā speciālista (starptautisko attiecību jautājumos) amata pienākumi.

Savukārt Izmeklēšanas nodaļas izmeklētājiem, veicot resoriskās pārbaudes, jāizskata iesniegumi, sūdzības un materiāli, jāveic pirmstiesas izmeklēšana un jāpiedalās normatīvo aktu izstrādē.

Starptautisko attiecību speciālista un izmeklētāju amatu pretendentiem nepieciešamie dokumenti jāiesniedz līdz 2014.gada 28.aprīlim.

Plašāka informācija par prasībām pretendentiem un amata pienākumiem ir pieejama KNAB mājaslapas sadaļā „vakances”.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties