30. Aprīlis 2014 14:27
Jaunumi
Kā piedalīties izsolē? Kur un kad to izziņo?

Izsoles (tiesu izpildītāju sludinājumi) tiek publicēti „Latvijas Vēstnesī” katru darba dienu. Popularizējot šo informāciju un padarot to pieejamāku vēl plašākai auditorijai, apskatu par jaunākajiem paziņojumiem publicējam arī LV portālā.

Dzīvokļi, zeme, mājas, lauku īpašumi, garāžas, darbnīcas u.c. – par šādu īpašumu izsolēm informāciju var uzzināt gan www.vestnesis.lv (oficiālais izdevums „Latvijas Vēstnesis”), gan www.lvportals.lv (sadaļā „Izsoles” publicēts  apskats par jaunākajiem paziņojumiem, tā ir kā informatīvais tilts uz arhīvu vietnē www.vestnesis.lv). 

Kur un kad izziņo izsoli?

Nekustamā īpašuma izsoli tiesu izpildītājs izziņo vismaz vienu mēnesi pirms izsoles. Pēc piedzinēja lūguma izsoli var izziņot vismaz divus mēnešus pirms izsoles, bet ne vēlāk kā vienu mēnesi pirms izsoles.

  • Sludinājumu par izsoli tiesu izpildītājs publicē Latvijas Republikas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" un izliek savā prakses vietā.
  • Papildus šīm publikācijām izsoles sludinājumi tiek izvietoti arī Latvijas Zvērinātu tiesu izpildītāju padomes tīmekļa vietnē.

Izsoles „Latvijas Vēstnesī”: oficiālā publikācija

Ik darbdienu oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" tiek publicēti pārdesmit līdz simt izsoļu paziņojumu. Liela daļa no tiem ir saistīta ar parāda piedziņas vēršanu uz parādnieka – juridiskas vai fiziskas personas – nekustamo īpašumu.

  • Latvijas Vēstnesis > Oficiālie paziņojumi > sadaļa Izsoles

Izsoles LV portālā: apskats par jaunāko

Apskatu par jaunākajiem tiesu izpildītāju paziņojumiem vienlaikus publicējam arī LV portālā, šādi padarot pieejamāku informāciju vēl plašākai auditorijai - iedzīvotāju lokā, kas ikdienā izmantot šo specializēto mediju.

  • LV portāls PAR LIKUMU UN VALSTI (www.lvportals.lv) > sadaļa Izsoles
  • Apskats par jaunākajām publikācijām „Latvijas Vēstnesī”: saites un meklētājs
  • Turpat arī sadaļa „Drīzumā”: pēc nejaušības principa izceltas dažas izsoles, kuras notiks tuvākajā laikā.

Kā piedalīties izsolē?

Vēlaties piedalīties tiesu izpildītāju rīkotā izsolē? Līdz šim ar tām nav bijusi nekāda saskarsme?

Iesakām šādus skaidrojumus LV portālā („Lēmums – nekustamo īpašumu pārdot izsolē”, autore Guna Berlande, Latvijas Zvērinātu tiesu izpildītāju padomes izpilddirektore):

 

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties