14. Maijs 2014 11:29
Jaunumi
Nobalso par labāko KNAB konkursa darbu Facebook lapā

Līdz 20.maijam ir iespējams piedalīties Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) radošo audio darbu konkursa klausītāju balsojumā par labāko darbu sociālā tīkla „Facebook” lapā „Mēs pret korupciju”.

KNAB konkursā jaunieši radošā veidā vērsās pret korupciju un mudināja sabiedrību būt krietniem jeb godprātīgiem. Lai noteiktu skatītāju simpātijas balvas īpašniekus, KNAB darbu vērtēšanā aicina iesaistīties visus interesentus – gan konkursa dalībnieku novadniekus, gan arī citus sociālā tīkla „Facebook” lietotājus. Klausītāju simpātijas balvu saņems tas darbs, zem kura būs visvairāk „Man patīk” („Like”) atzīmes.

Turklāt viens no balsotājiem, kurš būs atzīmējis „Patīk” ne tikai pie kāda no konkursa darbiem, bet arī lapai „Mēs pret korupciju”, saņems iespēju apmeklēt konkursa noslēguma pasākumu 23.maijā un klātienē tikties ar KNAB darbiniekiem.

KNAB aicina sekot pretkorupcijas lapai „Mēs pret korupciju” sociālajā tīklā „Facebook” un interaktīvā veidā uzzināt vairāk par pretkorupcijas aktualitātēm Latvijā un pasaulē: www.facebook.com/mespretkorupciju.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties