4. Jūnijs 2014 10:43
Jaunumi
KNAB informatīvā diena Kuldīgā

12.jūnijā Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) priekšnieks Jaroslavs Streļčenoks sadarbībā ar Kuldīgas novada domi aicina Kurzemes reģiona iedzīvotājus uz informatīvo dienu.

Šī būs jau otrā KNAB reģionālā informatīvā diena. Iedzīvotāji un mediju pārstāvji gūs informāciju par korupcijas pēdējo gadu tendencēm Kurzemes reģionā, kā arī būs iespēja gūt informāciju par korupcijas negatīvajām sekām un iespējām ziņot par pārkāpumiem. Vairākas KNAB amatpersonas − Valsts amatpersonu darbības kontroles nodaļas, Politisko organizāciju finansēšanas kontroles nodaļas, Izmeklēšanas nodaļas un Operatīvo izstrāžu nodaļas, klātienē skaidros par KNAB kompetences jomām.

Tikšanās laikā klātesošie varēs ne tikai uzdot sev interesējošos jautājumus, bet arī individuāli konsultēties ar KNAB speciālistiem korupcijas novēršanas un apkarošanas jomā.

Informatīvā diena notiks 12.jūnijā plkst.13.00 Kuldīgas novada domes lielajā zālē (Baznīcas ielā 1, Kuldīgā). Papildus tam plānots, ka Kuldīgas pilsētas laukumā no plkst. 13.00 līdz 15.00 atradīsies informatīvā telts, kurā KNAB pārstāvji sniegs atbildes uz neskaidrajiem jautājumiem, kā arī būs pieejami informatīvie materiāli.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties