25. Jūnijs 2014 12:43
Jaunumi
Latvijas Universitāte sāk pieteikumu pieņemšanu studijām

Šodien, 25.jūnijā, ir sākusies pieteikumu pieņemšana pamatstudijām Latvijas Universitātē (LU) 2014./2015.studiju gadam. Šajā rudenī LU varēs uzsākt studijas 47 programmās 13 fakultātēs. Pieteikumus studijām elektroniski varēs iesniegt līdz 8.jūlijam, bet pieteikties uz vietas LU – no 2. līdz 8.jūlijam.

Tātad no 25.jūnija līdz 8.jūlijam studētgribētāji vienotajā valsts un pašvaldību portālā www.latvija.lv varēs pieteikties pamatstudijām 11 Latvijas augstskolās. Topošie studenti pieteikumu studijām var iesniegt jebkurā no piedāvātajām studiju programmām Latvijas Universitātē, Rīgas Tehniskajā universitātē, Latvijas Lauksaimniecības universitātē, Banku augstskolā, Daugavpils Universitātē, Informācijas sistēmu menedžmenta augstskolā, Liepājas Universitātē, Rīgas Starptautiskajā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolā, Rēzeknes augstskolā, Ventspils Augstskolā un Vidzemes Augstskolā.

Tāpat portālā www.latvija.lv reflektanti varēs sekot līdzi arī pieteikšanās gaitai un uzzināt konkursa rezultātus.

Pēc elektroniskās pieteikšanās studijām visiem reflektantiem obligāti personiski jādodas uz kādu no 11 augstskolu uzņemšanas punktiem, jāuzrāda nepieciešamie dokumenti un jāapstiprina pieteikums studijām augstskolā.

LU, Rīgā, Raiņa bulv. 19 pieteikties studijām, kā arī apstiprināt iepriekš iesniegtos elektroniskos pieteikumus varēs no 2.līdz 8.jūlijam, darbdienās no plkst. 9.00 līdz 18.00 un sestdien no plkst. 9.00 līdz 13.00.

Reflektantam par pieteikšanos jāmaksā reģistrācijas maksa – 30 eiro neatkarīgi no izvēlēto augstskolu, studiju programmu un prioritāšu skaita. No reģistrācijas maksas ir atbrīvoti bāreņi un 1.grupas invalīdi.

Savukārt pieteikšanās augstākā līmeņa studijām Latvijas Universitātē notiks no 2. līdz 11.jūlijam, bet doktorantūras studijām - no 18. līdz 22.augustam.

Latvijas Universitātē 2014./2015. akadēmiskajam gadam uzņemšanai ir paredzētas gandrīz 2400 budžeta vietas. 

Plašāka informācija par studiju programmām un uzņemšanas prasībām Latvijas Universitātē pieejama portālā www.gribustudet.lv, zvanot pa tālruni 67034444 vai rakstot e-pastu: lu@lu.lv.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties