2. Jūlijs 2014 09:49
Jaunumi
Andra Grūtupa biroja vietā reģistrēts jauns advokātu birojs

Vakar, 1.jūlijā, presei tika izplatīts paziņojums, informējot, ka 2014.gada 1.jūlijā Latvijas Zvērinātu advokātu padome ir reģistrējusi "Zvērināta advokāta Viktora Tihonova biroju", kas atradīsies līdzšinējā A.Grūtupa biroja telpās Rīgā, Skolas ielā 12a-2.

Minēto paziņojumu presei parakstījis jaunā biroja vadītājs - zvērināts advokāts Viktors Tihonovs, zvērināts advokāts Oskars Ramiņš, zvērināts advokāts Jānis Lazdiņš, zvērināta advokāta palīgs Gatis Gailums un biroja vecākā juriste Liene Pierhuroviča.

Paziņojumā norādīts: "Diemžēl sakarā ar biroja dibinātāja un patrona Andra Grūtupa aiziešanu mūžībā "Zvērināta advokāta A.Grūtupa birojs" darbība juridiskā izpratnē ir izbeigusies. Patrons nevēlējās, lai pēc savas aiziešanas birojs turpinātu darbību ar viņa uzvārdu. Šāda izvēle mums liekas pašsaprotama un loģiska, jo par Andri Grūtupu ir palikuši ļoti daudzi pieminekļi grāmatu un sasniegto darbu izskatā. Patrons paliks mūsu piemiņā. Tomēr, ne reizi netika pieļauta varbūtība, ka profesionālā pēctecība tiktu pārtraukta.

Tādēļ mēs esam izveidojuši jaunu zvērinātu advokātu biroju, tam piešķirot nosaukumu "Zvērināta advokāta Viktora Tihonova birojs". Mēs savu profesionālo darbību turpināsim tās pašas komandas izskatā, kāda tā bija iepriekš, un tajās pašās telpās, kurās iepriekš - Rīgā, Skolas ielā 12a-2."

Tāpat presei izplatītajā informācijā paskaidrots, ka biroja prioritāte arī turpmāk būs lietu vešana tiesā civillietās, administratīvajās un krimināllietās, uzsverot: "Mēs arī turpmāk centīsimies godprātīgi izpildīt savu advokātu pienākumu un pēc labākās sirdsapziņas izpildīt aicinājumu palīdzēt klientam atrisināt juridisko kāzusu, sasniedzot pēc iespējas labāko rezultātu. Sekosim savai devīzei "Uzvarēt un nepadoties!""

 

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties