3. Jūlijs 2014 13:42
Jaunumi
Šodien mainās VID informatīvā tālruņa numurs

Valsts ieņēmumu dienests (VID) vērš uzmanību, ka šodien, 3.jūlijā, mainās VID nodokļu un muitas informatīvā tālruņa numurs. Turpmāk tas būs: 67120000, nevis 1898, kā līdz šim.

Lai VID klientiem atvieglotu pāreju uz VID nodokļu un muitas informatīvā tālruņa numuru 67120000 un veicinātu tā atpazīstamību, zvanot uz līdzšinējo tālruņa numuru 1898, zvanītājam jūlija mēnesī tiek atskaņots individualizēts audio paziņojums par to, ka numurs ir mainīts ar aicinājumu klientam pašam jau veikt atzvanu uz jauno numuru.

VID nodokļu un muitas informatīvais tālrunī 67120000 tiek piedāvāti šādi sarunas temati:

Nodokļi un elektroniskās deklarēšanas sistēma

  • Privātpersonas, kas neveic saimniecisko darbību
  • Komersants

Muita

  • Konsultācijas muitas jomā
  • Tranzīta sistēmas
  • Eksporta un importa sistēma

Akcīzes preču aprite

  • EMCS palīdzības dienests
  • Konsultācijas akcīzes preču jomā

Līdz ar jaunā VID nodokļu un muitas informatīvā tālruņa numura ieviešanu VID informatīvais atbalsts iedzīvotājiem būs pieejams vēl augstākā kvalitātē un profesionālākā līmenī, jo tam tiks nodrošināta arī zvanu ieraksta funkcija, kas ļaus rūpīgi sekot sniegto konsultāciju kvalitātei un savlaicīgi noteikt nepieciešamos pakalpojuma pilnveidošanas pasākumus.

VID nodokļu un muitas informatīvā tālruņa darbinieki atbildēs uz iedzīvotāju jautājumiem tāpat kā līdz šim, proti, darba dienās no pulksten 8.30 – 17.00 (pirmssvētku dienās līdz plkst. 16.00).

Zvanot uz VID nodokļu un muitas informatīvo tālruni 67120000, iedzīvotājiem arī turpmāk būs iespēja uzzināt vispārīgu informāciju par VID kompetencē esošajiem jautājumiem, savukārt detalizētākas atbildes uz saviem jautājumiem var saņemt, vēršoties klātienē vai rakstiski VID klientu apkalpošanas centrā Talejas ielā 1, Rīgā, vai sūtot jautājumu elektroniski VID mājaslapā, vai arī uz e-pasta adresēm VID.konsultanti@vid.gov.lv (konsultācijas nodokļu jautājumos) un MP.konsultacija@vid.gov.lv (konsultācijas muitas jautājumos).

Nemainīgs paliek arī VID bezmaksas diennakts uzticības tālruņa numurs – 80009070. Zvanot uz to vai arī rakstot uz e-pasta adresi parkapumi@vid.gov.lv iedzīvotājiem ir iespēja, saglabājot anonimitāti, sniegt informāciju par kontrabandu, nodokļu nemaksāšanu un algām aploksnē, kā arī nelikumīgu VID amatpersonu rīcību.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties