15. Jūlijs 2014 13:12
Jaunumi
Atļauj Iekšlietu ministrijai uzņemties ilgtermiņa saistības fotoradaru darbības nodrošināšanai

Otrdien, 15. jūlijā, Ministru kabinets izdevis rīkojumu, kas atļauj Iekšlietu ministrijai uzņemties ilgtermiņa saistības ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumu fiksēšanas tehnisko līdzekļu (fotoradaru) darbības nodrošināšanai laika posmā no 2015.–2019.gadam.

Tā kā paredzēts, ka radarus uzstādīs, apkalpos un protokolus pārkāpējiem izsūtīs valsts akciju sabiedrību “Ceļu satiksmes drošības direkcija” (CSDD), Iekšlietu ministrijai ir jānoslēdz valsts pārvaldes uzdevumu deleģēšanas līgums ar CSDD par 20 fotoradaru uzstādīšanu un to darbības nodrošināšanu, kā arī no fotoradariem saņemtās informācijas par pārkāpumiem ceļu satiksmē apstrādi transportlīdzekļu un to vadītāju valsts reģistrā, protokola–lēmuma projekta sagatavošanu un nosūtīšanu personai, kurai uzlikts administratīvais sods.

Ilgtermiņa saistību apmērs piecu gadu periodā paredzēts ne vairāk kā 5 639 438 euro. Šajā summā ir iekļauti izdevumi, kas paredzēti gan samaksai Ceļu satiksmes drošības direkcijai, gan arī Valsts policijai izdevumiem, kas saistīti ar naudas sodu uzlikšanu.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties