22. Jūlijs 2014 15:17
Jaunumi
Vēl iespējams pieteikties pamatlīmeņa un augstākā līmeņa studijām Latvijas Universitātē

Latvijas Universitāte (LU) vairākās pamatlīmeņa un augstākā līmeņa studiju programmās turpina studētgribētāju uzņemšanu, dažās no tām vēl ir pieejamas valsts budžeta finansētās studiju vietas. LU arī aicina izmantot iespēju atsākt studijas tiem, kuri tās iepriekš dažādu iemeslu dēļ ir pārtraukuši.

Pamatlīmeņa studiju programmās uzņemšanu turpina Bioloģijas fakultāte, Ekonomikas un vadības fakultāte, Fizikas un matemātikas fakultāte, Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultāte, Humanitāro zinātņu fakultāte, Juridiskā fakultāte, Ķīmijas fakultāte, Medicīnas fakultāte, Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultāte, Sociālo zinātņu fakultāte, Vēstures un filozofijas fakultāte un Teoloģijas fakultāte. Vairākās studiju programmās vēl ir pieejamas budžeta vietas, un tās ir: Dabaszinātņu un informācijas tehnoloģijas skolotājs, Matemātiķis statistiķis, Fizika un Matemātika.

Augstākā līmeņa studiju programmās uzņemšanu turpina Bioloģijas fakultāte, Datorikas fakultāte, Ekonomikas un vadības fakultāte, Fizikas un matemātikas fakultāte, Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultāte, Humanitāro zinātņu fakultāte, Juridiskā fakultāte, Medicīnas fakultāte, Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultāte, Vēstures un filozofijas fakultāte un Teoloģijas fakultāte. Vairākās studiju programmās ir pieejamas arī valsts finansētās studiju vietas, starp tām ir: Datorzinātnes, Filozofija, Matemātika, Vides zinātne, Vēsture u.c.

Studiju programmu saraksts, kurās turpinās uzņemšana, vēl tiks papildināts, jaunākā informācija: www.gribustudet.lv.

Atgādinām, ka Latvijas Universitātē gan pamatlīmeņa, gan augstākā līmeņa studijās darbojas rotācijas princips, kura būtība ir tāda, ka katru gadu notiek studiju sekmju izvērtēšana un budžeta vietas tiek labākajiem studentiem. Līdz ar to, arī iestājoties maksas studiju vietā un studējot ar labām sekmēm, studentam ir iespējas mācības turpināt budžeta vietā.

LU arī aicina tos, kas dažādu iemeslu dēļ ir pārtraukuši savas studijas, tās turpināt, piedāvājot iespēju gan atjaunoties studijām noslēguma darba izstrādei un aizstāvēšanai, gan iesāktās studiju programmas absolvēšanai, veicot iepriekš apgūto kursu salīdzināšanu ar pašreiz īstenotās programmas saturu, atzīstot iepriekšējā izglītībā un profesionālā pieredzē iegūtās zināšanas un prasmes, gan pārnākot no citas augstskolas vai koledžas. Tāpat LU piedāvā apgūt studiju programmas pēc individuāla plāna, kā arī apgūt kursus klausītāja statusā. Plašāka informācija par studiju turpināšanu: www.lu.lv/gribustudet/turpinistudijas/.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties