2. Septembris 2014 11:21
Jaunumi
Iekšlietu ministrija sniegs vērtējumu par valsts pretnarkotiku politikas rezultātiem

3.septembrī plkst. 9.30 Ministru prezidenta zālē (Ministru kabineta ēkā) notiks kārtējā Narkotiku kontroles un narkomānijas ierobežošanas koordinācijas padomes sēde.

Sēdes darba kārtībā ir ziņojums par „Narkotisko un psihotropo vielu un to atkarības izplatības ierobežošanas un kontroles pamatnostādņu 2011.-2017.gadam" īstenošanu 2011. līdz 2013.gadam. Padome tiks informēta arī par jauno psihoaktīvo vielu lietošanas un to izplatības mazināšanai 2014.gadā veikto pasākumu rezultātiem.

​Narkotiku kontroles un narkomānijas ierobežošanas koordinācijas padomes priekšsēdētājs ir Ministru prezidents, tajā darbojas tieslietu ministrs, iekšlietu ministrs, izglītības un zinātnes ministrs, labklājības ministrs, vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs, veselības ministrs, Veselības ministrijas valsts sekretāra vietnieks, Nacionālā veselības dienesta direktors, Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes atbildīgā amatpersona narkotisko un psihotropo vielu nelegālās aprites apkarošanas jomā un Valsts ieņēmumu dienesta Muitas kriminālpārvaldes direktors.

Sēdē aicināti piedalīties arī Latvijas Pašvaldību savienības, Latvijas Lielo pilsētu asociācijas pārstāvji un nevalstisko organizāciju pārstāvji.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties