9. Septembris 2014 12:06
Jaunumi
Eversheds Bitāns aicina pieteikties jauno talantu programmai „Eversheds Bitāns Meistarklase”

Jau otro gadu pēc kārtas zvērinātu advokātu birojs „Eversheds Bitāns” aicina jaunos juristus, kuri pašlaik studē maģistrantūrā, vai nesen to beiguši pieteikties jauno talantu programmai „Eversheds Bitāns Meistarklase”. Tās mērķis ir atbalstīt talantīgākos studentus sasniegt viņu potenciālu, piedāvājot iespēju apgūt praktiskas un unikālas zināšanas, ko nav iespējams iemācīties augstskolā.

Par pirmās meistarklases uzcītīgāko un veiksmīgāko studenti tika atzīta Krista Bērziņa, kura šobrīd strādā „Eversheds Bitāns” birojā par jurista palīgu. Savu pieredzi meistarklasē Krista raksturo šādi: „Papildus universitātē apgūtajam, šī programma man iemācīja ļoti daudz praktisku lietu. Tā deva man iespēju ielūkoties advokātu biroja ikdienā un rast netradicionālus risinājumus visdažādākajās situācijās. Savukārt pieredze Londonas birojā ļāva man iepazīt šo profesiju starptautiskā līmenī, iesaistoties starptautiskos projektos un nodibinot kontaktus ar ārvalstu kolēģiem. Tomēr pats galvenais, šī programma ļāva man piepildīt savu sapni – strādāt vienā no labākajiem advokātu birojiem Latvijā. Viss neiespējamais kļūst iespējams, ja tam patiešām tic!”

Savukārt meistarklases dalībnieks Toms Puriņš augsti vērtē iespēju paraudzīties uz jurisprudenci no cita, daudz praktiskāka skatpunkta: „Programma deva man daudz skaidrāku izpratni par to kā darbojas moderns un patiešām starptautisks advokātu birojs. Iegūtā pieredze ļāva man saprast, ka nereti, lai atrastu klientam vispiemērotāko risinājumu, ir vajadzīga inovatīva jeb nestandarta pieeja.”

Programmas ietvaros studentiem būs iespēja papildināt savas akadēmiskās zināšanas, kā arī piedalīties praktiskās nodarbībās, ko vadīs „Eversheds Bitāns” vadošie juristi. Meistarklasē studenti varēs padziļināti apgūt zināšanas par dažādām ar komerctiesībām saistītām jomām: gan banku un finanšu tiesību jomā, tiesvedību vešanas specifikā un darba strīdu jomā, gan intelektuālā īpašuma, imigrācijas, franšīzes, publisko iepirkumu, konkurences tiesību, personas datu aizsardzības un citās jomās.

Pabeidzot programmu, arī šoreiz veiksmīgākais students iegūs iespēju piedalīties Eversheds jauno juristu vasaras skolas programmā Lielbritānijā, kā arī iespēju apmeklēt intensīvo juridiskās angļu valodas kursu. Tāpat talantīgākajiem meistarklases dalībniekiem tiks piedāvāta apmaksāta prakse „Eversheds Bitāns” birojā Rīgā.

Lekcijas notiks sestdienās, vienu reizi mēnesī no 9:30 līdz 14:00 viesnīcā „Wellton Terrace Design Hotel” Rīgā, Dzirnavu ielā 2.

Pieteikties Eversheds Bitāns Meistarklasei var līdz 2014. gada 19. septembrim, aizpildot pieteikuma formu šeit.

Sīkāka informācija pa tālruni 67280102 vai rakstot uz e-pastu masterclass@eversheds.lv.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties