30. Septembris 2014 12:03
Jaunumi
KNAB uzsāks pretkorupcijas sociālo kampaņu „Korupcija – slidens ceļš!”

Šī gada 3.oktobrī Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) uzsāks pretkorupcijas sociālo kampaņu, uzrunājot sabiedrību par koruptīvas rīcības negatīvajām sekām.

Ar sociālo kampaņu „Korupcija – slidens ceļš!” KNAB plāno pievērst iedzīvotāju uzmanību sekām, kas var rasties mirkļa impulsa vadītas rīcības dēļ. Vēlme un iegriba gūt „ātru naudu” vai ātrāk, apejot likumu, atrisināt kādu lietu var novest pie smagām un ilgstošām sekām, tai skaitā pat pie brīvības atņemšanas.

Sociālās kampaņas ietvaros būs dzirdama pretkorupcijas radio reklāma gan latviešu, gan krievu valodā, kā arī vides reklāma uz sabiedriskā transporta Rīgā un Daugavpilī. Savukārt kampaņas atklāšana notiks Rīgas Centrālcietumā ar semināru valsts institūciju darbiniekiem „Korupcijas sekas: soda neizbēgamība un brīvības vērtība”. Tā mērķis ir veicināt diskusiju par pretkorupcijas pasākumu lomu noziegumu novēršanā. Dalībniekus uzrunās Ieslodzījumu vietu pārvaldes priekšniece Ilona Spure un KNAB priekšnieks Jaroslavs Streļčenoks. Pasākumu vadīs korupcijas apkarošanas un psiholoģijas jomas profesionāļi, kuri aplūkos jautājumus par korupcijas novēršanu Latvijā. Tiks meklētas arī atbildes uz jautājumiem, kāpēc cilvēks ir gatavs rīkoties prettiesiski un kāda ir brīvības vērtība.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties