12. Novembris 2014 11:16
Jaunumi
VID Muitas kriminālpārvalde turpmāk – VID Muitas policijas pārvalde

Valsts ieņēmumu dienests (turpmāk – VID) vērš uzmanību, ka 2014.gada 12.novembrī stājas spēkā grozījumi likumā „Par Valsts ieņēmumu dienestu”, kas nosaka, ka Valsts ieņēmumu dienesta Muitas kriminālpārvaldes nosaukums turpmāk būs Valsts ieņēmumu dienesta Muitas policijas pārvalde.

Līdz ar struktūrvienības nosaukuma maiņu mainās arī elektroniskā pasta adrese, proti, turpmāk tā būs - MPP@vid.gov.lv līdzšinējās MKrP@vid.gov.lv vietā. Trīs mēnešus vēl darbosies līdzšinējā e-pasta adrese, tomēr aicinām jau laikus sākt izmantot jauno VID Muitas policijas pārvaldes e-pasta adresi – MPP@vid.gov.lv.

VID Muitas kriminālpārvaldes nosaukuma maiņu noteica vairāki faktori -  vārda salikuma «kriminālpārvalde» divējādā izpratne un grūtības veikt iestādes nosaukuma viennozīmīgu tulkojumu svešvalodās, nepieciešamība noteikt skaidru tiesībaizsardzības iestādes darbības jomu un kompetenču apjomu, kā arī visu VID tiesībaizsardzības iestāžu nosaukumu vienādošana (VID struktūrvienība ir arī VID Finanšu policijas pārvalde).

Vēršam uzmanību, ka līdz ar jauno nosaukumu – VID Muitas policijas pārvalde – struktūrvienības atrašanās vieta un cita kontaktinformācija paliek nemainīga. 

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties