26. Novembris 2014 15:51
Jaunumi
Fotoieskats lekcijā par tiesas iespējām pārbaudīt vēlēšanu rezultātus
Dažādu viedokļu pārstāvībai uz Edgara Pastara (no kreisās) lekciju „Jurista Vārda” galvenā redaktore Dinai Gailīte bija aicinājusi vairākus lietpratējus un ar spriedumu saistītos, tostarp pieteikuma iesniedzēja – partijas „Saskaņa” pārstāvi – Saeimas deputātu Andreju Elksniņu (centrā).
Boriss Koļesņikovs

Kā jau iepriekš vēstīts, turpinot iepriekš aizsākto tradīciju – autoru un lasītāju tikšanos klātienē, pagājušonedēļ, 20.novembrī, „Jurista Vārds” Latvijas Universitātes Bibliotēkā Raiņa bulvārī organizēja Edgara Pastara lekciju "Kā tiesai pārbaudīt vēlēšanu rezultātus?", kurai sekoja arī klātesošo diskusija. Piedāvājam ieskatu pasākuma norisē caur fotoobjektīva prizmu.

Atgādinām, ka lekcijas aktualitāte izrietēja no nesenā Augstākās tiesas Administratīvo lietu departamenta sprieduma par Centrālās vēlēšanu komisijas 2014.gada 22.oktobra lēmuma Nr.116 "Par 12.Saeimas vēlēšanu rezultātiem" atcelšanu daļā par vēlēšanu rezultātiem Latgales vēlēšanu apgabalā, kura teksts pilnā apjomā būs pieejams gan tikai 8.decembrī.

Plašāks pārskats par lekcijas saturu publicēts šīs nedēļas „Jurista Vārda” numurā, bet pasākuma pilnais videoieraksts publicēts šeit.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties