2. Decembris 2014 14:12
Jaunumi
„Jurista Vārds” un „Likumi.lv” izveidojuši Facebook lapas
„Jurista Vārds” un „Likumi.lv” izveidojuši Facebook lapas.

„Latvijas Vēstneša” satura pārstāvniecību sociālajos tīklos bagātinājušas divas jaunas Facebook lapas. Turpmāk „Jurista Vārda” un Likumi.lv jaunumiem var sekot arī šajā sociālajā tīklā.

Līdz šim savā  Facebook lapā par jaunajiem skaidrojumiem, likumiem praksē, e-konsultācijām, vakancēm valsts iestādēs un viedokļiem diskusiju telpā stāstīja LV portāls „Par likumu un valsti” (www.lvportals.lv).

Kopš novembra nogales tādas izveidojuši arī vietne Likumi.lv un žurnāls „Jurista Vārds” / portāls www.juristavards.lv. Aicinām interesentus izmantot šo informatīvo iespēju un vienlaikus arī saziņas rīku, kļūstot par lapu sekotājiem:

„Jurista Vārds” stāstīs gan par jaunā žurnāla numura saturu, gan par aktualitātēm un interesantākajiem jaunumiem portālā juristavards.lv, piemēram, ziņām, esejām, brīvā mikrofona ierakstiem, amatu konkursiem tieslietu jomā, afišu, populārākajām nedēļas publikācijām un redakcijas rīkotajiem vai atbalstītajiem pasākumiem.

Savukārt Likumi.lv iecerējis ikdienā informēt par jaunajiem tiesību aktiem un izmaiņām tajos, vienlaikus atgādinot arī par sabiedrībā ilggaidītu tiesību aktu stāšanos spēkā.  Likumi.lv būs arī palīgs, lai interesentiem palīdzētu orientētos šīs valsts vietnes iespējās un satura izkārtojumā.

Oficiālais izdevējs „Latvijas Vēstnesis” uztur četrus portālus, un tiem ir šādi profili sociālajos tīklos:

Ceram, ka tie būs noderīgi informatīvie ceļveži!

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties