15. Decembris 2014 13:33
Jaunumi
Zolitūdes traģēdijas parlamentārās izmeklēšanas komisijas sēdēm var sekot līdzi tiešraidē

Zolitūdes traģēdijas parlamentārās izmeklēšanas komisijas sēdēm turpmāk varēs sekot līdzi tiešraidē Saeimas mājaslapā www.saeima.lv. Tā pirmdien, 15.janvārī, vienbalsīgi lēma izmeklēšanas komisijas deputāti.

„Ņemot vērā sabiedrības lielo interesi par parlamentārās izmeklēšanas komisijas darbu un vēlmi līdzdarboties, aicināju Saeimas Prezidiju nodrošināt komisijas sēžu tiešraidi parlamenta mājaslapā,” skaidro Zolitūdes traģēdijas parlamentārās izmeklēšanas komisijas priekšsēdētājs Ringolds Balodis, vienlaikus akcentējot – iespēja komisijas darbam sekot tiešraidē veicinās atklātību un vairos uzticību likumdevējam.

Interesi par izmeklēšanas komisijas sēžu translēšanu tiešraidē izrādījis portāls „Delfi” un televīzijas kanāls „RīgaTV 24”.

Saeima 11.novembrī pieņēma lēmumu „Par Parlamentārās izmeklēšanas komisijas par Latvijas valsts rīcību, izvērtējot 2013.gada 21.novembrī Zolitūdē notikušās traģēdijas cēloņus un turpmākajām darbībām, kas veiktas normatīvo aktu un valsts pārvaldes un pašvaldību darbības sakārtošanā, lai nepieļautu līdzīgu traģēdiju atkārtošanos, kā arī par darbībām minētās traģēdijas seku novēršanā” izveidošanu.

Komisija izveidota uz divpadsmit mēnešiem pēc 36 deputātu pieprasījuma.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties