29. Janvāris 2015 12:12
Jaunumi
KNAB organizē izglītojošus seminārus

Šonedēļ Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) organizē vairākus izglītojošus seminārus.

27.janvārī notika saminārs par interešu konflikta novēršanas, ētikas un lobēšanas jautājumiem tika izglītotas Labklājības ministrijas un Valsts darba inspekcijas amatpersonas.

29.janvārī Madonā KNAB pārstāvis vadīs „Pretkorupcijas stundu” Madonas Valsts ģimnāzijas 11. un 12.klašu skolēniem, kā arī tiksies ar Madonas, Cesvaines, Lubānas un Varakļānu novadu vēstures un sociālo zinību pedagogiem, kuri tiks iepazīstināti ar KNAB metodisko līdzekli skolotājiem „Pretkorupcijas mācību stunda skolēniem”.

Savukārt tajā pašā dienā KNAB savās telpās vadīs semināru tālākizglītotājiem par likuma „Par interešu konflikta novēršanu valsts amatpersonu darbībā” piemērošanu, tiesu prakses gadījumiem un situāciju analīzi, ka arī tiks sniegta informācija par valsts amatpersonu kukuļošanas pazīmēm un kukuļošanas atklāšanas metodēm. KNAB īstenotajā izglītošanas programmā „Tālākizglītotāju apmācība par pretkorupcijas jautājumiem publiskās institūcijās” tiek apmācītas amatpersonas, kuras savās institūcijās īstenos darbinieku tālākapmācību. Šobrīd programmu apguvuši 13 institūciju 60 pārstāvji, kuri sagatavoti nodarbību vadīšanai savās institūcijās.

Pērn KNAB par pretkorupcijas, interešu konflikta novēršanas, publiskās pārvaldes ētikas jautājumiem un politiskās aģitācijas ierobežojumiem organizējis 115 izglītojošus seminārus, kopumā aptverot 3806 personu lielu auditoriju.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties