24. Februāris 2015 11:43
Jaunumi
“Jurista Vārda” tematiskā tikšanās raisa lielu interesi
Pasākumā ar priekšlasījumu uzstāsies Saeimas Juridiskās komisijas priekšsēdētājs un LU Juridiskās fakultātes lektors Gaidis Bērziņš.
Foto: Boriss Koļesņikovs

Šodien, 25.februārī, plkst. 18.00 „Jurista Vārda” autoru un lasītāju tikšanos cikla ietvaros LU Bibliotēkā – centrālajā ēkā, Raiņa bulvārī 19, 2.stāvā, notiks jaunajam Maksātnespējas likuma regulējumam veltīts pasākums. Tā kā interesentu atsaucība ir ļoti liela, ar LU Juridiskās fakultātes atbalstu pasākums tiks translēts arī videotiešraidē "Jurista Vārda" mājaslapā un LU Jurisdidkās fakultātes mājaslapā.

Kā zināms, 2015.gada 1.martā spēkā stāsies jauni un apjomīgi grozījumi Maksātnespējas likumā, tādēļ nolūkā iepazīstināt ar jauno regulējumu „Jurista Vārds” rīko jau trešo žurnāla autoru un lasītāju klātienes tikšanos, kas šoreiz veltīta Maksātnespējas likumam. Pasākumā ar priekšlasījumu uzstāsies Saeimas Juridiskās komisijas priekšsēdētājs un LU Juridiskās fakultātes lektors Gaidis Bērziņš.

Pēc G.Bērziņa priekšlasījuma ar viedokli par to, kā Maksātnespējas likuma grozījumi pēc 2015.gada 1.marta ietekmēs kreditoru interešu aizsardzību maksātnespējas procesos, vēl dalīsies AS "Reverta" Vadības juridiskā atbalsta un restrukturizācijas daļas vadītājs, Maksātnespējas likuma grozījumu darba grupas dalībnieks Rolands Neilands. Savukārt zvērināts advokāts, maksātnespējas administrators un Maksātnespējas likuma grozījumu darba grupas dalībnieks Kaspars Novicāns pastāstīs par izmaiņām valdes atbildībā un attiecībā uz izsoļu procedūrām.

Tā kā dalībai pasākumā ir pieteikušies ļoti daudz interesentu, pasākuma organizatori aicina izmantot arī iespēju vērot lekciju videotiešraidē „Jurista Vārda” mājaslapā juristavards.lv vai arī pasākuma atbalstītāja – LU Juridiskās fakultātes mājaslapā http://www.jf.lu.lv/zinas/t/31914/. Pasākuma ieraksts vēlāk būs pieejamas arī portāla juristavards.lv sadaļā FOTO/VIDEO.

Savukārt jau 3.martā iznāks dubultbiezs „Jurista Vārda” tematiskais numurs, kurā vairāk nekā desmit rakstos to autori skaidros jaunā regulējuma aktualitātes un piemērošanas jautājumus.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties