5. Marts 2015 09:52
Jaunumi
Notikusi pirmā KNAB Sabiedriskās konsultatīvās padomes jaunā sasaukuma sēde

4.martā notika Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) Sabiedriskās konsultatīvās padomes sēde (SKP), kurā tika apstiprināts jaunais SKP sastāvs, kā arī ievēlēts SKP priekšsēdētājs un vietnieks.

SKP sastāvā darbojas pārstāvji no Latvijas Krimināllietu advokātu biedrības, Latvijas Darba devēju konfederācijas, Patērētāju atbalsta centra, Latvijas Pilsoniskās alianses, Latvijas Tirgotāju asociācijas, Latvijas Juristu biedrības, Latvijas Komercbanku asociācijas, Sabiedrības par atklātību „Delna”, Latvijas Juristu apvienības, Latvijas Būvnieku asociācijas, Latvijas Preses izdevēju asociācijas, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras, „Sabiedriskās politikas centra PROVIDUS”, Latvijas Raidorganizāciju asociācijas,  biedrības "Veselības projekti Latvijai" un pārstāvis no „Institute for Corporate Sustainability and Responsibility”.

Saskaņā ar SKP Nolikumu padomes locekļi, atklāti balsojot, ar vienkāršu balsu vairākumu no padomes locekļu vidus uz trim gadiem ievēlēja padomes priekšsēdētāju − Latvijas Juristu biedrības prezidentu Aivaru Borovkovu un viņa vietnieku − Sabiedrības par atklātību „Delna” direktoru Gundaru Jankovu.

Sēdes laikā tika apspriestas turpmākās sadarbības iespējas starp KNAB un SKP.

KNAB SKP izveidota 2004.gadā ar mērķi nodrošināt sabiedrības pārstāvju līdzdalību korupcijas novēršanas politikas veidošanā, īstenošanā un sabiedrības izglītošanā. SKP uzdevums ir veicināt KNAB saikni ar sabiedrību, sniedzot rekomendācijas KNAB par aktuāliem jautājumiem.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties