27. Aprīlis 2015 14:29
Jaunumi
Latvijas pilsonībā uzņems 145 personas un pirmo reizi norisināsies Naturalizācijas dienas

Otrdien, 28.aprīlī, Ministru kabinets izskatīs jautājumu par 145 personu uzņemšanu Latvijas pilsonībā naturalizācijas kārtībā. Vienlaikus šajā dienā no plkst. 13.00 līdz 15.00 notiks “Twitter sesija”, kurā iedzīvotāji varēs tiešsaistē uzdot jautājumus par pilsonības iegūšanas iespējām naturalizācijas ceļā.

Pēc Ministru kabineta lēmuma pieņemšanas tuvāko dienu laikā jaunie pilsoņi pa pastu saņems paziņojumu no Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes (PMLP), kurā būs informācija par personas uzņemšanu pilsonībā, kā arī tiks sniegta būtiskākā informācija par jaunās Latvijas pilsoņa pases noformēšanas iespējām.

Papildus informējam, ka šonedēļ PMLP pirmo reizi organizē Naturalizācijas dienas, kurās par naturalizācijas procesu atbildīgie speciālisti sniegs individuālas konsultācijas nepilsoņiem un ārzemniekiem par jautājumiem, kas saistīti ar Latvijas pilsonības iegūšanu naturalizācijas kārtībā.

Naturalizācijas dienu ietvaros 28.aprīlī no plkst. 13.00 līdz 15.00 notiks “Twitter sesija”, kuras laikā PMLP Twitter kontā – @IeM_PMLP – būs iespējams saņemt atbildes par naturalizācijas procesu. Uz jautājumiem atbildēs PMLP Naturalizācijas pārvaldes vadītājs Igors Gorbunovs.

Savukārt 29.aprīlī no plkst.10.00 līdz 13.00 PMLP Rīgas 1.nodaļā, Čiekurkalna 1.līnijā 1, k-3, 111.kab. PMLP Naturalizācijas pārvaldes darbinieki sniegs individuālas konsultācijas par Latvijas pilsonības iegūšanas jautājumiem. Piedalīties Naturalizācijas dienās aicināti visi, kas vēlas saņemt informāciju pilsonības iegūšanas jomā.

Papildus informācijai lūdzu sazināties ar Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāju Lauru Laivu (tālr.: 67219185; mob: 26458928; e-pasts: prese@pmlp.gov.lv).

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties