2. Jūnijs 2015 12:26
Jaunumi
Turpinās Latvijas juristu aptauja par „Jurista Vārdu”

Lai noskaidrotu esošās un potenciālās auditorijas viedokli un iegūtu datus turpmākai attīstības stratēģijai, žurnāls „Jurista Vārds” sadarbībā ar socioloģijas profesionāļiem rīko Latvijas juristu aptauju.

Šāda auditorijas un potenciālās auditorijas vajadzību izpēte nepieciešama žurnāla „Jurista Vārds” 2016.–2020.gada attīstības stratēģijas izstrādē. Tā aptver visus žurnāla esamībā svarīgos aspektus – saturu, autorus, formātu, pieejamību u.tml.

Pētījumu veic nodibinājums „Baltic Institute of Social Sciences”. Metode – interneta anketa, par kuru pētnieki potenciālo respondentu loku informē e-pastā, nosūtot saiti uz aptauju un aicinot izteikt viedokli.

Saiti uz aptauju respondenti saņems e-pastā

Aicinām tos mūsu lasītājus, kuri saņems šādu „Baltic Institute of Social Sciences” sūtītu vēstuli "Aptauja par juristu darbā izmantotajiem informācijas avotiem un žurnālu "Jurista Vārds"", atsaukties un piedalīties! Aptauja norisināsies no 25.maija līdz 7.jūnijam un respondentam aizņems aptuveni 10–15 minūtes laika (atsevišķi lauki ir arī kā atvērtie jautājumi, kur var ierakstīt vērtējumu, ieteikumus, pārdomas vai vienkārši novērojumus).

Jau iepriekš pateicamies visiem respondentiem par atsaucību un veltīto laiku! Jūsu viedoklis, vērtējums un ieteikumi ir ļoti nozīmīgi žurnāla un tā pieejamības pilnveidē nākotnē.

Neskaidrību gadījumā lūdzam sazināties ar „Jurista Vārda” redakciju: juristavards@lv.lv.

„Latvijas Vēstnesis” noskaidro sabiedrības vajadzības

Vienlaikus informējam, ka arī oficiālais izdevējs „Latvijas Vēstnesis” tikko kā veica sabiedrībās domas izpēti par tā informatīvajiem pakalpojumiem un LV portāla „Par likumu un valsti” (www.lvportals.lv) lietotāju apmierinātības aptauju/vajadzību izpēti.

Iespējams, kāds no mūsu lasītājiem jau izteicis viedokli kādā no šīm aptaujām, taču būsim pateicīgi, ja arī šādā gadījumā dalīsieties pārdomās tieši par „Jurista Vārdu”, tā saturu un nākotnes perspektīvu.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties