10. Jūnijs 2015 11:46
Studenta Vārds
Pieteikties bakalaura studijām Juridiskajā fakultātē iespējams no 25.jūnija

Latvijas Universitātes Juridiskā fakultāte ir tradīcijām un sasniegumiem tiesību zinātnē bagātākā juridiskā skola Latvijā. Pievienoties Latvijā lielākā tiesību zinātnes studiju realizētāja studentu pulkam šogad būs iespējams jau no 25. jūnija gan elektroniski, gan arī klātienē.

Pieteikties Tiesību zinātnes bakalaura studijām varēs no gan elektroniski, gan arī ierodoties uz vietas universitātē (vai jebkurā citā no uzņemšanas punktiem).

Elektroniskā pieteikšanās būs pieejama no 25. jūnija līdz 7. jūlijam plkst. 16.00, izmantojot e-pakalpojumu Latvijas valsts portālā www.latvija.lv. Portālā reflektants varēs pieteikties pats, kā arī pieteikumu varēs aizpildīt cita persona. Pēc pieteikuma iesniegšanas, jebkurā no norādītajiem augstskolu uzņemšanas punktiem jāuzrāda nepieciešamie dokumenti un jāapstiprina pieteikums klātienē no 1. jūlija līdz 7. jūlijam.

Detalizēta informācija par pieeteikšanās kārtību pieejama šeit.

Bakalaura studiju programma ir pirmais solis ceļā uz jurista izglītības (kvalifikācijas)  iegūšanu. Studiju programmas galvenais mērķis ir sniegt pamatzināšanas un kompetences tiesībās. Tādēļ studiju programmas obligātā daļa paredz pienākumu apgūt dažādus studiju kursus, kas aptver visas tiesību zinātnes apakšnozares. Studentiem pašiem ir iespēja specializēties, izvēloties studiju kursus no obligātās izvēles daļas studiju kursu kataloga. Studijas notiek augsti kvalificētu mācībspēku vadībā, starp kuriem ir tiesneši, zvērināti advokāti, dažādu valsts institūciju vadītāji un citi izcili juristi. Lai arī šī ir akadēmiska studiju programma, praktiskās iemaņas tiek iegūtas, izmantojot visdažādākās studiju metodes studiju laikā (kāzusu jeb juridisku problēmsituāciju risināšana, tiesas procesa izspēles un tml.).

Studiju laikā tiek piedāvātas iespējas apmeklēt ārvalstu vieslektoru un profesionāļu vieslekcijas, apgūt izvēles studiju kursus angļu un vācu valodās, kā arī pavadīt apmaiņas semestri kādā no Juridiskās fakultātes teju 50 partneruniversitātēm visā Eiropā.

Juridiskā fakultāte piedāvā studēt sev ērtākajā studiju formā: pilna laika klātienē (kontaktstundas katru darba dienu), nepilna laika klātienē (darba dienu vakaros) vai neklātienē (sestdienās 2x mēnesī).

Detalizēts Tiesību zinātnes bakalaura studiju programmas apraksts pieejams šeit.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
CITI STUDENTA VĀRDA JAUNUMI
VISS STUDENTA VĀRDS
AKTUĀLI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties