26. Augusts 2015 11:17
Jaunumi
Pievienojies! Izdevums „Latvijas Vēstnesis” par jaunumiem stāstīs arī Facebook lapā
Nu jaunumiem "Latvijas Vēstnesī" var sekot līdzi arī Facebook lapā.

Izdevēja „Latvijas Vēstnesis” uzturēto portālu satura pārstāvniecību sociālajos tīklos paplašinājusi jauna Facebook lapa. Turpmāk arī paša Latvijas Republikas oficiālā izdevuma „Latvijas Vēstnesis” (pieejams valsts vietnē www.vestnesis.lv) jaunumiem var sekot šajā sociālajā tīklā.

Oficiālajā izdevumā „Latvijas Vēstnesī” publicētais saturs – tiesību akti un paziņojumi – ir oficiālā publikācija. Piemēram, starp plaši izmantotām ir šādas paziņojumu grupas – amatu konkursi un to rezultāti, izsoles, mantojumu ziņas, promocijas darbi, Komercreģistra ziņas u.c.

Jaunizveidotajā Facebook lapā iecerēts informēt par satura aktualitātēm (oficiālajām publikācijām ˗ gan tiesību aktiem, gan paziņojumiem), stāstīt par lietotāju iespējām, kā arī par valsts vietnes www.vestnesis.lv funkcionālajiem jaunievedumiem. Atgādinām, ka oficiālais izdevums kā informatīvo kanālu izmanto arī tviteri (@VestnesisLV).

Līdz šim savas Facebook lapas, katra ar savu satura specifiku, bijušas trim no četriem „Latvijas Vēstneša” portāliem - valsts vietnei Likumi.lv, LV portālam „Par likumu un valsti” (www.lvportals.lv) un žurnālam „Jurista Vārds” / portālam www.juristavards.lv.

Likumi.lv savā Facebook lapā savus sekotājus informē par jaunajiem tiesību aktiem un izmaiņām tajos, vienlaikus atgādinot arī par sabiedrībā ilggaidītu tiesību aktu stāšanos spēkā. Šī lapa ir arī palīgs un orientieris vietnes Likumi.lv iespējās un satura izkārtojumā.

Visiem LV portāla Facebook lapas sekotājiem ir iespējams iepazīties ar jaunākajiem skaidrojumiem, būt informētiem par likumiem praksē, e-konsultācijām, vakancēm valsts iestādēs, kā arī sekot līdzi viedokļiem diskusiju telpā.

Savukārt „Jurista Vārds” stāsta gan par jaunā žurnāla numura saturu, gan par aktualitātēm un interesantākajiem jaunumiem portālā www.juristavards.lv, piemēram, ziņām, esejām, brīvā mikrofona ierakstiem, amatu konkursiem tieslietu jomā, populārākajām nedēļas publikācijām un redakcijas rīkotajiem vai atbalstītajiem pasākumiem.

Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis" uztur četrus portālus, un tiem ir šādi profili sociālajos tīklos:

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties