27. Augusts 2015 11:26
Jaunumi
KNAB atklāj sociālo kampaņu „Sāc ar sevi – NEPIEĻAUJ!”

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) uzsācis sociālo kampaņu „Sāc ar sevi – NEPIEĻAUJ!”, kuras ietvaros izveidots videoklips, kas aicina būt krietniem un nepieļaut korupciju savā ikdienas dzīvē.

Sociālās kampaņas „Sāc ar sevi – NEPIEĻAUJ!” mērķis ir aicināt sabiedrību nepieļaut koruptīvas darbības, koruptīvu lēmumu pieņemšanu ne vien tiesu spriedumos, bet ikvienā dzīves jomā, nepieļaut naudas varu pār taisnas tiesas, sprieduma un lēmuma spēku. Ikviena valsts vai pašvaldības apmaksāta darbinieka pienākums ir kvalitatīvi un efektīvi veikt savu darbu, nepieprasot un nepieņemot par to papildu maksājumu, prettiesisku labumu vai „kukuli”.

Video tiek demonstrēts Valsts ieņēmumu dienesta un Uzņēmuma reģistra klientu apkalpošanas centru videoekrānos. Video redzams Latvijas kinoteātros „Kino „Citadele””, „Multikino”, „Cinamon”, „Silver Screen Daugavpils”, „Silver Screen Rēzekne”, „Balle” (Liepāja), „Gaisma” (Valmiera), „ Kino Rio” (Ventspils), „Kino Lora” (Sigulda) un Cēsu kinoteātrī.

Videoklipu var noskatīties arī KNAB sociālajos tīklos – „Facebook” KNAB oficiālajā ziņu lapā un interešu grupas „Mēs pret korupciju” lapā, kā arī savstarpējās saziņas vietnēs „ Draugiem.lv” un „Odnoklassniki.ru”.

Rīgas sabiedriskā transporta videoekrānos tas būs redzams no 2.septembra.

Videoklipa autors ir Edgars Trankalis, kas 2011.gadā ar šo radošo darbu piedalījās KNAB organizētajā videoklipu konkursā jauniešiem, kura mērķis bija veicināt jauniešu izpratni par korupcijas radītajām sekām un aicināt aktīvi iesaistīties tās izskaušanā.

Sociālās kampaņas atklāšanas pasākums notiks 2.septembrī kinoteātrī „Multikino”, kur piedalīsies KNAB priekšnieks Jaroslavs Streļčenoks, Latvijas Raidorganizāciju asociācijas izpilddirektore Gunta Līdaka, kā arī videoklipa autors – Edgars Trankalis.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties