7. Septembris 2015 12:32
Jaunumi
Likumi.lv piedāvā papildu iespējas dokumentu drukāšanā

Valsts vietne Likumi.lv lietotājiem piedāvā jaunas iespējas darbam ar tiesību aktu izdrukām. Svarīgākie jaunievedumi – iespēja dokumentu izdrukāt ar satura rādītāju, ar grozījumu sarakstu, ar vai bez pielikumiem un, ja ir nepieciešamība, pamattekstu arī ar lielāka izmēra burtiem.

Šādas iespējas ieviestas, atsaucoties uz lietotāju ierosinājumiem. Likumi.lv ir atvērts priekšlikumiem un aicina interesentus izmantot pogu „Atsauksmes”, lai padalītos ar novērojumiem vai idejām.

Turklāt, paplašinot drukāšanas iespējas, gan visa dokumenta, gan pantu līmenī ieviesta jauna funkcionalitāte, ko Likumi.lv īpaši aicina izmantot reģistrētos lietotājus: tagad tiesību aktu var izdrukāt ar individuālajām piezīmēm (pirms tam lietotājam ir jāautorizējas).

Drukāt visu tiesību aktu, saglabāt PDF, dalīties

Katru tiesību aktu redakciju ir iespējams izdrukāt, spiežot uz simbola „Drukāt”  rīku joslā. Likumi.lv piedāvā šādas jaunas papildiespējas, kā izdrukāt dokumentu:

  • ar satura rādītāju (ja konkrētajam tiesību aktam tāds ir);
  • ar grozījumu sarakstu (ja tiesību aktam ir grozījumi);
  • ar vai bez pielikumiem;
  • ar savām piezīmēm (pirms tam jāautorizējas);
  • ar lielāka izmēra burtiem (pamatteksts).

Atgādinām par vēl dažiem noderīgiem rīkiem. Katru tiesību akta redakciju var lejuplādēt PDF formātā, spiežot uz simbola  „Zobratiņš”  tiesību akta rīku joslā.

Ar tiesību akta saiti var dalīties sociālajos tīklos, spiežot uz simbola „Ieteikt”   rīku joslā. Autorizētie lietotāji šo funkciju var atslēgt sava konta sadaļā "Profila dati / Iestatījumi".

Caur simbolu „Ieteikt”  pieejama arī korekta atsauce uz tiesību aktu. Tā satur tiesību akta izdevēju, veidu, pieņemšanas datumu, numuru un nosaukumu. Piemēram, Ministru kabineta 2010. gada 28. septembra noteikumi Nr. 916 "Dokumentu izstrādāšanas un noformēšanas kārtība". Šādu atsauci ir ērti iekopēt jebkurā dokumentā.

Drukāt tikai pantu, saglabāt to PDF, dalīties

Daļai tiesību aktu pie pantiem ir pievienotas papildiespējas (sk. rīku joslu pie panta), to skaitā izdrukāt un lejuplādēt PDF formātā katru panta redakciju.

Ar panta saiti var dalīties sociālajos tīklos, spiežot uz simbola „Ieteikt”   panta rīku joslā.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties