24. Septembris 2015 11:16
Jaunumi
Valsts prezidents izveido Tiesiskās vides pilnveides komisiju

23.septembrī Valsts prezidents Raimonds Vējonis izveidoja Tiesiskās vides pilnveides komisiju. Komisijas darbības mērķis ir sniegt atbalstu Valsts prezidentam Latvijas Republikas Satversmē noteikto funkciju īstenošanā un sekmēt demokrātisko tradīciju nostiprināšanu.

“Tiesiskās vides sakārtotība un pilnīgums ietekmē ikvienu Latvijas iedzīvotāju, tāpēc ir jāizmanto katra iespēja kopīgi strādāt, veidojot drošāku Latviju,” uzsver Valsts prezidents.

Komisija veidota kā konsultatīva un starpdisciplināra zinātniska ekspertu komisija un par tās priekšsēdētāju Valsts prezidents apstiprinājis Dr.iur. Aivaru Endziņu. Savu ieguldījumu valsts attīstībā apņēmušies sniegt un par komisijas locekļiem apstiprināti Dr.soc.pol. Ivars Ijabs, Dr.iur. Anita Rodiņa, Dr.soc.pol. Valts Kalniņš un Dr.oec. Inga Vilka.

Valsts prezidents pauž pārliecību, ka dažādu nozaru ekspertu skatījums uz valsts aizsardzības, tiesu sistēmas darbības pilnveidošanas, likumdošanas efektivitātes un citiem valstiski svarīgiem jautājumiem, viņu veiktā analīze un sagatavotie priekšlikumi būs vērtīgs ieguldījums mūsu valsts attīstībā.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties