30. Oktobris 2015 09:32
Jaunumi
KNAB slēdz sadarbības līgumu ar Valsts administrācijas skolu

29.oktobrī Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) priekšnieks Jaroslavs Streļčenoks un Valsts administrācijas skolas (VAS) direktore Edīte Kalniņa parakstīja sadarbības līgumu valsts pārvaldes iestādēs nodarbināto profesionālās pilnveides pasākumu īstenošanai labāka tiesiskā regulējuma izstrādē korupcijas novēršanas un ēnu ekonomikas mazināšanas jomās.

Sadarbība veidota 2014.–2020.gada plānošanas perioda Eiropas Savienības fondu darbības programmas „Izaugsme un nodarbinātība” ietvaros. Līgums paredz, ka VAS nodrošina projekta vadību un īstenošanu un KNAB iesaistās mācību satura izstrādē, mācību vajadzību apzināšanā, izvērtēšanā un mācību moduļu izveidē. Projekts paredz mācības organizēt ne tikai Rīgā, bet arī Latvijas reģionos. Jaunu zināšanu apguve būs iespējama tiešsaistē, kā arī atsevišķiem mācību pasākumiem interesenti varēs sekot līdzi video tiešraidēs.

KNAB un citu ēnu ekonomikas apkarošanā iesaistīto institūciju darbinieku kvalifikācijas celšanas apmācību un pieredzes apmaiņas pasākumi ietverti „Korupcijas novēršanas un apkarošanas pamatnostādnes 2015.–2020.gadam” pasākumu īstenošanā. Sadarbības rezultātā veidotās mācības ir daļa no šiem pasākumiem.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties