26. Aprīlis 2016 13:55
Jaunumi
Valsts prezidents pieņem Satversmes tiesas tiesneses Daigas Rezevskas zvērestu
No Valsts prezidenta kancelejas arhīva

“Satversmes tiesas tiesneša amats ir augstākā atzinība juristam par viņa iepriekšējo darbu Latvijas labumam. No Satversmes tiesas tiesnešiem mēs sagaidām taisnīgumu, cilvēka tiesību un mūsu kopējā valstiskuma pamatu aizsardzību,” sacīja Valsts prezidents Raimonds Vējonis šodien, 26.aprīlī, pieņemot Satversmes tiesas tiesneses Daigas Rezevskas zvērestu.

Šogad apritēs 20 gadu jubileja kopš Satversmes tiesas izveidošanas un darbības uzsākšanas. Tas ir nozīmīgs notikums ne vien pašai Satversmes tiesai, bet arī Latvijas valstij un tās iedzīvotājiem. “Satversmes tiesa šajos gados ir ieguvusi izcilu veiktā darba novērtējumu, autoritāti un sabiedrības uzticību. Latvija var pamatoti lepoties ar Satversmes tiesas paveikto,” atzīmēja R. Vējonis.

Sarunās ar Satversmes tiesas tiesnešiem Valsts prezidents pārrunāja Satversmes tiesas jubilejas gada pasākumus, kā arī Satversmes tiesas darba aktualitātes. Valsts prezidents pieņēma Satversmes tiesas ielūgumu atklāt Satversmes tiesas konferenci 2016. gada 26. maijā.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties