15. Jūnijs 2016 14:17
Jaunumi
Valsts un pašvaldību institūcijas atsaukušās KNAB aicinājumam

Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) izstrādāto baneri savās mājaslapās ievietojušas vairāks pašvaldību institūcijas.

KNAB ir izsūtījis aicinājumu ministrijām, valsts iestādēm, pašvaldībām un to iestādēm, kā arī publiskas personas kapitālsabiedrībām savās mājaslapās izvietot informāciju par iespējām operatīvi ziņot par korupciju un sazināties ar KNAB, kā arī publiskot KNAB sociālās kampaņas “Ar korupciju nav nākotnes!” videoklipu.

Labās prakses apkopošanai KNAB aicina iestādes arī sniegt informāciju, kur institūcijas mājaslapā baneris vai video klips ir izvietots. Vislielākā atsaucība ir no pašvaldību puses − 27 vietējās varas portālos publicēts KNAB baneris.

Nereti sabiedrības pārstāvji nezina, kā rīkoties, saskaroties ar korupciju, baidās vai neuzdrošinās ziņot par situāciju, kurā ir kļuvuši par korupcijas upuriem. Ievietojot institūcijas mājaslapas sākumlapā reklāmkarogu jeb baneri par iespējām ziņot par korupciju, institūcijas veicina sabiedrības apziņu par nepieciešamību aktīvi vērsties pret noziedzīgiem nodarījumiem valsts institūcijās un sekmē korupcijas apkarošanu Latvijā.

Videoklipa lejupielādes vietne - https://failiem.lv/u/8h55229j

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties