28. Jūnijs 2016 12:41
Jaunumi
“Erasmus+” projekta ietvaros apmācīs Valsts policijas struktūrvienību vadītājus

Otrdien, 28. jūnijā, Ministru kabinets pieņēma zināšanai Iekšlietu ministrijas Informatīvo ziņojumu par atļauju Iekšlietu ministrijai uzņemties saistības un īstenot pasākumus Lietuvas Republikas Izglītības apmaiņas atbalsta fonda administrētās ES programmas „ERASMUS+” projektā „Policijas struktūrvienību vadītāji: Vadītāji tiecas pēc zināšanām”.

Projekta mērķis ir pilnveidot policijas struktūrvienību vadītāju profesionālās, stratēģiskās un vadības prasmes. Projekta ietvaros izstrādās līderu apmācības programmas saturu un apmācības metodes, kā arī Valsts policijas dažāda līmeņa vadītājiem tiks nodrošināta apmācība.

Projekts palīdzēs Valsts policijas dažāda līmeņa vadītājiem attīstīt praktiskās iemaņas personāla vadības funkciju veikšanā, kopumā paaugstinot Valsts policijas darba organizācijas efektivitāti tās funkciju un uzdevumu izpildē.

Projektā darbojas pieci partneri no Lietuvas, Latvijas un Beļģijas. Vadošā projekta organizācija ir Lietuvas Policijas Departaments. No Latvijas puses projektu īsteno Valsts policija sadarbībā ar Valsts policijas koledžu.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties