8. Septembris 2016 11:23
Jaunumi
Tieslietu ministrs Gruzijā parakstīs memorandu par sadarbību probācijas un penitenciārajā jomā

No 8. līdz 9. septembrim tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs darba vizītē apmeklēs Tbilisi, lai stiprinātu Latvijas un Gruzijas divpusējo sadarbību probācijas un penitenciārajā jomā.

Galvenais vizītes mērķis ir parakstīt Saprašanās memorandu starp Latvijas Tieslietu ministriju un Gruzijas Korekcijas lietu ministriju par sadarbību probācijas un penitenciārās sistēmas jautājumos. Memorands paredzēs ciešāku sadarbību starp abu valstu ministrijām, kā arī plašāku informācijas un labās prakses apmaiņu, piemēram, par efektīvu pārvaldību probācijas un penitenciārajā sistēmā un tās iestāžu kapacitātes stiprināšanu, drošību un cilvēktiesību aizsardzību ieslodzījuma vietās, ieslodzīto veselības aprūpi un resocializācijas programmu īstenošanu.

Vizītes laikā Dzintars Rasnačs apmeklēs Gruzijas Korekcijas lietu ministrijas pārraudzībā esošās iestādes un iepazīsies ar to darbu. Kopā ar tieslietu ministru Latvijas delegācijas sastāvā ir arī Ieslodzījuma vietu pārvaldes priekšniece Ilona Spure un Valsts probācijas dienesta Projekta vadītājs Imants Jurevičius.

Gruzijas apmeklējuma laikā tieslietu ministrs piedalīsies arī Korekcijas lietu ministrijas darbinieku profesionālās dienas oficiālajā ceremonijā, kurā teiks uzrunas kopā ar Gruzijas premjerministru Giorgiju Kvirikašvili (Giorgi Kvirikashvili) un Korekcijas lietu ministru Kahu Kahišvili (Kakha Kakhishvili).

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties