24. Oktobris 2016 13:44
Jaunumi
Par apelācijas kārtībā izskatāmām lietām no 24. līdz 28. oktobrim

Augstākās tiesas informācija par apelācijas kārtībā izskatāmām lietām laikā no 24. līdz 28. oktobrim.

Augstākās tiesas Civillietu tiesu palāta tiesas sēdē mutvārdu procesā izskatīs 12 apelācijas sūdzības par pirmās instances tiesas spriedumiem, vienu pieteikumu par prasības nodrošinājuma atcelšanu un vienu pieteikumu par procesuālo tiesību pārņemšanu. Septiņās lietās būs sprieduma pasludināšana.

Informācija par atsevišķām lietām:

1) 24.oktobrī AT Civillietu tiesu palātā nolikta izskatīšanai lieta par preču zīmi „AVA”. Iepriekšējā tiesas sēdē šī gada 15.augustā tiesa atlika lietas izskatīšanu sakarā ar iespējamu izlīgumu pušu starpā.

SIA „AVA CLINIC” 2013.gada aprīlī cēla Rīgas apgabaltiesā prasību pret atbildētāju, kuras toreizējais nosaukums bija SIA „AVA Riga”, lūdzot uzlikt par pienākumu atbildētājai nekavējoties, bet ne vēlāk kā piecu darba dienu laikā no sprieduma stāšanās likumīgā spēkā veikt visas nepieciešamās darbības, lai novērstu prasītājas preču zīmes „AVA” nelikumīgu izmantošanu. 2013.gada maijā SIA „iVF Riga” (pirms nosaukuma maiņas SIA „AVA Riga”) iesniedza pretprasību. Ar Rīgas apgabaltiesas spriedumu apmierināta SIA „AVA CLINIC” prasība un noraidīta SIA „iVF Riga” pretprasība. (Lieta PAC-465/2016).

2) 26. un 28.oktobrī AT Civillietu tiesu palāta turpinās izskatīt prasītāju apelācijas sūdzības par Rīgas apgabaltiesas spriedumu, ar kuru noraidīta prasība (Lieta PAC-444/2016)

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties