22. Novembris 2016 12:01
Jaunumi
Egila Levita vieslekcija par bēgļu krīzi Eiropas Savienībā

Latvijas Universitātes doktorantūras skola “Baltijas jūras reģiona valstu integrācija ES nozīmīgākajās sadarbības dimensijās, EIBSRS” un Ekonomikas un vadības fakultāte (EVF) aicina uz Eiropas Savienības Tiesas tiesneša Egila Levita atklāto vieslekciju “Aktuālā migrācijas problemātika un bēgļu krīze Eiropas Savienībā un tās attiecībās ar citiem pasaules reģioniem – tiesībpolitiski aspekti”, kas notiks šā gada 25. novembrī plkst. 17.00 Aspazijas bulv. 5, prof. E. Vasermaņa piemiņas auditorijā (225. aud.).

Vieslekciju organizē Latvijas Universitātes (LU) doktorantūras skola “Baltijas jūras reģiona valstu integrācija ES nozīmīgākajās sadarbības dimensijās (EIBSRS)” sadarbībā ar LU Ekonomikas un vadības fakultāti, LU Eiropas un sabiedrības attīstības studiju akadēmisko centru un LU Žana Monē (Jean Monnet) izcilības centru. Vieslekcijas noslēgumā paredzēta arī jautājumu sesija. To apmeklēt aicināti gan LU studenti un mācībspēki, gan absolventi un citi interesenti.

Ņemot vērā ierobežoto vietu skaitu, lūdzam reģistrēties vieslekcijai. Lūgums savu dalību lekcijā pieteikt līdz 24. novembrim, rakstot uz e-pastu ella.jakobsone@lu.lv vai zvanot uz tālruni +371 67034701. 

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties